2003

(24 wyniki)
  • Na stronie UM znalazłem pozornie niewinną informację o podsumowaniu akcji "Piękne Kielce 2003". Inicjatorem akcji jest Pan Włdysław Burzawa. Chodzi o rozpropagowanie zwyczaju kupowania żywych choinek. Nie jestem temu przeciwny. Jestem także za tym, żeby Kielce były piękne. Jednakże odrzucając otoczkę propagandową wychodzi na to, że chodzi w zasadzie o promocję firmy Agrocentrum. Jestem z natury podejrzliwy dlatego pytam - czy Pan Burzawa i inni radni mają w tym interes? Dlaczego a...
  • Miedzynarodowe Pokazy Lotnicze w Radomiu zobacz wiecej www.radom.pl Kielczanie!!!!!!! radomianie zapraszaja WAS!!!!!!!!
  • Witajcie fani polskiej muzyki rozrywkowej! Za nami Fryderyki... Jak oceniacie polskich fachowcow, ktorzy przyznali te nagrody! Co sadzicie o nagrodzie dla Czeslawa Niemena ( nie za pozno)! Czy Sistars bedzie nasza miedzynarodowa wizytowka?
  • Dla mnie jest bardzo smiesznym fakt mówienia o likwidacji ZOZ-u jako o sukcesie Lubawskiego, bo te 23 miliony złotych trzeba będzie splacić z budżetu gminy czyli z naszych pieniędzy,a nie wspomnę już o pracownikach ZOZ-u którzy steacili pracę i zostają praktycznie bez szans na zatrudnienie. Bo kto naprzykład zatrudni byłą rejestratorkę w wieku 40 czy 50 lat.
  • Więcej tutaj: lotnisko.radom.w.interia.pl/ pozdr. isoxazolidine
  • Bublem roku jest W. Echo Lubawski. Moze nawet nie tylko roku ale calej swojej nieszczesnej dla Kielc kadencji
  • www.zlot.jcctuning.prv.pl W najblizszy weekend w Pinczowie odbedzie sie I Świętokrzyski Piknik Tuningowy. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych, takze dzieci :)
  • Czy macie jakieś typy na zwycięzce plebiscytu?? Moim zdaniem wygrać mogą, a z pewnością zasluguje na to VIII edycja Dróg Teatru, oraz I Młodzieżowy Konkurs Improwizacji Jazzowej im. Milesa Davisa... Pozdrawiam
  • Kochani Kielecczanie mam pytanie: czy mozemy cos zrobic razem - tutaj w Kielcach ? o co chodzi ? Zobaczcie na stronie www.chomik.kip.pl w Linkach nalezy kliknac : APELUJEMY Tam znajdziecie o kims i o czyms - co jest tak blisko Was.Jesli tylko sie zapoznacie z tym Linkiem - to piszcie co myslicie ? Dawajcie propozycje i pomysly. pozdrawiam bardzo serdecznie pozytywnie myslacych radca
  • Sprawozdanie z kontroli przeprowadzonej w Szpitalu Miejskim Św. Aleksandra w Kielcach w zakresie gospodarki finansowej, gospodarki środkami rzeczowymi i działalności statutowej. Na podstawie upoważnienia Nr 1/2005 z dnia 5 stycznia 2005 r. wydanego przez Prezydenta Miasta Kielce pracownik Wydziału Kontroli i Audytu Wewnętrznego Urzędu Miasta Kielce przeprowadził w dniach od 05 do 19 stycznia 2005 r., oraz po przedłużeniu kontroli w dniach od 24 do 26 stycznia 2005 r. kontrolę ...
  • Ponieważ zależy mi na głosach forumowiczów z calego regionu,a poza kieleckim pozostale fora są małe,lub ich nie ma proszę o wpisywanie sie na wyszczegolnione fora,mozna podawać także wpisy o historii miast,sprawy ciekawe,oraz wszelkie inne sprawy drążące forumowiczów.
  • PAP, mat /2003-11-01 08:31:00 Skandal wokół nieopublikowanego sondażu 59 procent Europejczyków uważa, że Izrael stanowi największe zagrożenie dla pokoju dla świecie - wynika z niedawno przeprowadzonego sondażu. Centrum Simona Wiesenthala uznało w piątek ten rezultat za "szokujący" i "antysemicki". "Te szokujące wyniki, mówiące, ze Izrael stanowi największe zagrożenie dla pokoju na świecie, przeczą logice i są przejawem rasizmu" - powiedział rabin Los Angeles Marvin Hier...
  • przed aresztowaniem samorządowca w marcu 2003 roku basen był ulubionym miejscem spotkań bohaterów sprawy starachowickiej. Jakiej konkretnie sprawy był bohaterem? podobno były bohater kieleckiej afery policyjnej pracuje w urzędzie miejskim, chyba, że to plotki?
  • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?
  • Żydzi(11)

Cześć Jakub, wiedziałem że tu wejdziesz matole!
  • Strona Urzędu Marszałkowskiego jest niepowtarzalna. Np. w dniu dzisiejszym znalazłem taką informację: "Anna Grzela Kierownik Oddziału Rozwoju Przedsiębiorczości i Inwestycji spotkał się w Świętokrzyskim Centrum Innowacji i Transferu Technologii z przedstawicielami partnerstwa w projekcie pilotażowym pn. "Rozwój i promocja eksportu sektora MŚP w regionie świętokrzyskim", stworzonym w ramach Krajowego Programu Rozwoju Eksportu, finansowanego z Programu Phare". Abstrahuję od tego, ż...
  • Odliczajmy :))))
  • bzdura,bzdura,bzdura.... To właśnie mzb zwrócił uwagę dyrektorowi Filoskowi z UM, że coś jest nie tak z podatkiem od nieruchomości, kiedy pewien były dyrektor MZB w styczniu 2003 roku złożył deklarację podatkową podatku od nieruchomości na kwotę ok. 1 mln 300 tys. zł. Wiadomo było wtedy, że miasto tę należność umorzy, jak to czyniono dotychczas. Pod koniec 2003 r. MZB zwrócił uwagę UM, że zmieniły się przepisy ustawy o podatkach i opłatach lokalnych nakładające obowiązek podatkow...
  • które swe początki ma w artykule-wywiadzie z Lubawskim (skądinąd prezydentem). Pisaliście o jego sukcesach a i on sam chwalił się ,ze min.likwidacja Zakładu Obsługi Oświaty (czyli ZOO) to samo pasmo sukcesów i korzyści. Jak się więc ma to wszystko do tego ,że piszecie iż ZOO zliokwidowano w SIERPNIU 2003 roku skoro przy likwidacji tegoż ZOO pracują jeszcze jego pracownicy i to co najmniej w ilośći 6 osób. (O tylu przynajmniej się mówi po kątach w urzędzie na Szymanowskiego.) Na doda...
  • Jezeli nie, to proponuje pokazac jej jak spam wyglada od drugiej strony. Nienawidzaca UE, Zydow i wszystkiego co sie dzieje w naszym kraju banda ma swoje nowe forum dyskusyjne: www.polonia-swiata.org Niestety trzeba sie zalogowac, ale po otrzymaniu zgody admina, mozna rozpoczac zabawe. Proponuje tak dlugo umieszczac tam spam, az Eluni odechce sie zasmiecania naszego forum. Do dziela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna