ac

(5 wyników)
  • Przy porownywaniu mojego horoskopu z horoskopem znajomych zauwazylam, ze w niektorych przpadkach moja os AC/DC pokrywa sie dokaldnie z ich osia MC/IC (lub odwrotnie). Czy ma to jakies znaczenie i jakie ?
  • Tak mnie to zaczelo interesowac bo niedawno Saturn zaczal mi robic trygon do AC i sekstyl do Slonca i ... niespodzianka - stracilam apetyt i schudlam. Oczywiscie dla zaznjomionych z tematem mialy tez miejsce wydarzenia, ktore skutecznie hamuja apetyt na cokolwiek ale akurat czuje sie dobrze. Po prostu przezylam ciezki szok przy swiatecznym stole, w tym roku po raz pierwszy nie w Polsce, gdzie serwowano wyborne rzeczy w tym moje ulubione a mnie od atrzenia na to wszystko bylo s...
  • Jak w temacie. Które aspekty, polożenie planet wskazuje na takie właśnie określenie danej osoby? Może mocne planety na Asc czy MC - w końcu to my je tak postrzegamy? Jak myślicie?
  • innymi słowy, w radixie, tranzytach i dyrekcjach kombinacja alpejska, boję się, że kropnę w kalendarz za przeproszeniem, albo coś się porobi bardzo złego Od początku, czyli natalny: -Mars (VIII sektor) kwadratura z MC, -Pluton (IX sektor) kwadratura z AC - (obydwa aspekty 0 stopni), -Jowisz (I sektor) koniunkcja z AC, kwadratura z Plutonem, kwinkunks z Marsem, aspekty do 2 stopni, wszystkie w/w obiekty nie tworzą aspektów z resztą, wyj. luźna koniunkcja Marsa i Merkurego, do rzec...
  • taki aspekt w synastrii, da się coś z tym zrobić, co?, czy pozostaje tylko temu nieszczęsnemu Marsowi walić głową w mur, ewentualnie ewakuacja?:) Wiem co czuje właściciel Marsa, a co przy takim aspekcie może odbierać właściciel Saturna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się