Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      ac

ac

(6 wyników)
    • Po co te ubezpieczenia? Co dają? Przyznam, że jestem zielona w temacie. Czy dają je też na np. 10 letni samochód? Wiem że OC jest obowiązkowe - ale te dodatkowe to dla mnie "car_na magia" ;)
    • Jak wygląda sprawa kiedy pierwszy raz będę ubezpieczała samochód nie znam się na tym kompletnie i nie wiem jakie to mogą być koszty. Musze wykupić oc to wiem ale czy warto też wybrać ac?
    • no własnie, gdzie najlepiej ubezpieczyc autko?
    • Kochani, kupiłam kilkuletni samochód. Mój pierwszy. Chcę wykupić OC - ale w zależności od kalkulatora (w internecie znalazłam kilka) wychodzą inne stawki!! Które towarzystwo ubezpieczeniowe jest najlepsze tzn. najtańsze?
    • Cześć, może nie bardzo na temat, ale kogo polecacie do ubezpieczenia pojazdu (OC+AC) z rozsądnymi składkami dla osoby < 25 lat? Czy są ubezpieczyciele, którzy nie doliczają za ten wiek dodatkowych opłat? Za kontynuację pakietu dealerskiego w Allianz (pakiet straciłam, bo auto ma już 6 lat) z 1500 zł chcą przejść na 4200 !! Dzięki za wszelką pomoc. Agness
    • KOSZTY (7)

Właśnie kończe kurs:) Optymistycznie zakładam, że zdam i pod koniec kwietnia. Mam pytanie do kierowców. Jakie są miesięczne/roczne średnie koszty utrzymania średniej wielkości samochodu? tzn. poza benzyną te wszystkie ubezpieczenia, opłaty itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się