ac

(11 wyników)
  • Witam wszystkich. Jesli ktos tylko moze udzielic mi informacji o wyplacalnosci firmy Link 4 w sytuacjach :: kradziezy, st?uczek, uszkodzen lakieru, kradziezy Alu-felg itp. Czy platnosci szkodowe przy wykupionym AC sa realizowane niezwlocznie i zgodnie z umow? zawarta z klientem ?? Czy komukolwiek zdarzyly sie jakies trudnosci gotowkowe z ta firma ?? (...) Musze ubezpieczyc auto o wartosci 18000zl, mam 27lal, 1,5roku prawo jazdy, nie posiadam zadnych znizek komunikacyjnych. Gdzie naja...
  • Zamierzam kupic uzywane auto za ok. 12 tys. zł Prawo jazdy mam kilkanascie lat ale to bedzie mój pierwszy samochód, wiec nie mam zadnych zniżek. Prosze o rade, czy tylko OC, czy z pakietem z AC, no i w jakim towarzystwie ubezpieczeniowym. Z góry dziekuje za wasze opinie!
  • samochód fiat seicento 98 nie mam zniżek gdzie warto ubezpieczyć Co sądzicie o HESTI
  • Zglosilem szkode z AC w Allianz, zrobili kosztorys naprawy i wyplacili kase. Tyle, ze kosztorys jest w cenach netto i wyplacili mi netto. Moim zdaniem powinni doliczyc VAT. Zrobili mnie w jajo ? PRzeciez jak oddaje do naprawy to przedstawiam rachunki za naprawe i zwracaja brutto...
  • Mam pytanie o firmę ubezpieczeniową AXA. Ich stawki są podejrzanie niskie (na mojego renault megane 1998 - AC OC 1470 bez zniżek), ale kuszące w obliczu mojej nędzy finansowej. Nie zaryzykuję jednak jesli to jakaś nikomu nieznana firma-krzak. Ceny zwłaszcza AC gdzie indziej powalające, polisa kończy mi się w lutym już, mało czasu na decyzję, dlatego byłabym głęboko wdzięczna gdyby ktoś coś skrobnął. Wiecie coś o nich? Z góry dzięki
  • A co sądzicie o ubezpieczniu auta w Link 444...(OC i AC) Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia z tą firmą?Dla mnie to jakaś abstrakcja( tylko przez telefon -nikt chyba nie ogląda ani nie fotografuje auta? Choć z drugiej strony taniej niż np PZU. Pozdrawiam Dziękuję.Czesław
  • Przez całe lata ubezpieczałem samochód w PZU ale ich ceny o wiele wyższe od konkurencji już mnie przestają bawić z drugiej strony nie mam doświadczeń związanych z wymienianymi firmami, może lepiej dopłacić i mieć ubezpieczenie w solidnej?(czy PZU jest lepsze od innych nie wiem na pewno droższe) firmie proszę o radę
  • chcę żeby było tanio i pewnie - ktoś mi polecał samopomoc no ale do końca nie jestem przekonany... co Wy mi polecicie? dodam że nie chcę autocasko
  • Coraz czesciej słyszę opinie roznych osob(rowniez bogatych)iz kupno nowego auta ekskluzywnej marki w Polsce mija sie z celem.Padającymi argumentami są m.in:-stan "dróg",-wysokosc ubezpieczen - głownie AC (za auto o wartosci 300t. zł ok.20t.zł rocznie ,-brak mozliwosci zostawienia auta(np.nowego mercedesa)pod restauracją lub kinem (bo złodzieje lub wandale),-możliwe kłopoty z Urzedem Skarbowym(bo jak cie stać na auto za300t.zł jezeli jesteś włascicielem sklepiku 50 mkw),itp. Zaczy...
  • Po problemach , jakie miałem z wypłata odszkodowania z PZU , postanowiłem zmienić ubezpieczyciela. Napiszcie proszę o waszych doświadczeniach z innymi ubezpieczycielami(mile widziane te pozytywne). pozdr.
  • Mam poważny problem i nie wiem co zrobić. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Ubezpieczyciel Link 4 odmawia wypłaty odszkodowania z AC bo nie zgłosiłam szkody wciagu 24 godzin??? Szkoda miała miejsce 4 grudnia zgłosiłam ją 6 grudnia. Co robić? nie dostałam jeszcze oficjalnej decyzji tylko dowiedziałam się póki co przez telefon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się