Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      ac

ac

(14 wyniki)
    • Podzielcie się proszę doświadczeniami z ubezpieczeniem AC motocykla. Chcę kupić używanego Dragstara 1100 i zamierzam ubezpieczyć się, głównie ze względu na potencjalną kradzież. Napiszcie proszę, w której ubezpieczalni najlepiej. Dzięki.
    • Czy wykupujecie AC na swoje motocykle? Podobno jest strasznie drogie! Czy często maszyny są kradzione, zwłaszcza nowe?
    • AC(22)

Zastanawiam sie nad wykupieniem AC. Moze ktos z Was moglby mi doradzic najtansza ubezpieczalnie? Czy liczy sie dlugosc posiadania pojazdu, wiek wlasciciela, marka, pojemnosc, rocznik itp.? Nie interesowalo mnie wczesniej posiadanie AC, ale jednak jest to przydatna rzecz, wiec chcialabym miec, a wczesniej zaczerpnac jakis porad. Dziekuje z gory za odpowiedz! Magda
    • Witam, Postanowiłem przypomnieć o sobie. Zajmuję się ubezpieczaniem motocykli i skuterów. Najprawdopodobniej oferta którą możecie uzyskać z mojej firmy jest najtańszą i najlepsza na rynku jeżeli chodzi o AC i KR (konkurencję stanowią tylko pakiety dealerskie) Brak udziału własnego w AC i brak udziału własnego w KR Możliwość zawarcia umowy AC na 4,6,8,12 miesięcy Assistance na motor Jeżeli jesteś zainteresowany poznaniem oferty ubezpieczenia proszę o kontakt: Nie nap...
    • Witam Niedawno rozpoczął się sezon, warto pomyśleć o ubezpieczeniu auto casco z kradzieżą. Zajmuję się ubezpieczaniem motocykli i skuterów na terenie Warszawy. Najprawdopodobniej oferta którą możecie uzyskać z mojej firmy jest najtańszą i najlepsza na rynku jeżeli chodzi o AC i KR: Brak udziału własnego w AC i brak udziału własnego w KR Możliwość zawarcia umowy AC na 4,6,8,12 miesięcy Assistance na motor Jeżeli jesteś zainteresowany poznaniem oferty ubezpieczenia proszę o...
    • mam pytanie, właśnie kupiłem małą 600 tke i chciałbym ją ubezpieczyć, ale zauważyłem że są problemy z auto casco. Gdzie najlepiej i najtaniej kupić ubezpieczenie. Sami też macie ubezpieczone motocykle?
    • jaka firma ubezpieczy motocykl w zakresie OC i AC (bo u mnie tylko PZU i za samo AC chcą 8 % wartości) . poproszę tylko o normalne wypowiedzi - świrusom dziękuje Maciej
    • rotkę? Pytam bo trochę się tego boję,a moja Bejebe śmiga jak marzenie a i wizualnie jest Super... Nawet dziś ubezpieczałem i chciałem wykupic AC tylko od kradzieży (poniewaz jestem prawie pewien, ze sam się nie przewrócę.../ech - oby!!!/) a swoją droge to porypało ubezpieczycieli z tymi składkami AC - pełne dla mnie bez zniżek wyszło ok 2000 zl!!!, a tylko od kradzieży ok 550 zł (wszytsko trzeba brac na rok!, nie moge wykupić AC na sezon letni, gdy będe jeździł i nie opłacać skła...
    • Na jak dlugo braliscie kredyt na swoje wymarzone moto?6 lat to dlugo?Bac sie czy nie?Mowa oczywiscie o nowym
    • ubezpieczenie od kradzieży , gdzie najtaniej ! podobno w PZU można i jest to 4 % wartości ??
    • Mili uzytkownicy jednośladów, może macie już doświadczenie jeśli chodzi o firmy ubezpieczające i chcielibyście się nim podzielić. Chodzi konkretnie o AC w w/w ubezpieczalniach. Odbyłem wycieczke do PZU w celu rozpoznania tematu. Kwota powaliła mnie z nóg - 4600zł (0% zniżek na AC, 60% zniżek na OC). Zadzwoniłem do Alianz Pani powiedziała 2600zł (jeśli przejde do nich z PZU z tymi samymi zniżkami które mam w PZU). Czy miał ktos kiedys jakieś zdarzenie (oby nie:)) i starał się o wy...
    • jest tak samo oprocentowany jak kredyt samochodowy?? w jakich bankach najlepiej wziąć kredyt? z góry dzięki za odp
    • witajcie ile płacicie za OC za 650 cc ? i w jakiem TU ?
    • A konkretniej:na co mam zwrocic uwage kupujac motocykl sprowadzany od kogos? Jakich papierow mam zazadac? I pozniej - jest juz moj i co dalej? Ide do urzedu,do przegladu ... w jakiej kolejnosci to wszystko i co,zeby ktoregos pieknego dnia nie okazalo sie,ze jakas "mila" pani urzedniczka mi powie,ze brakuje mi czegos niezbednego do rejestracji itd.? - bylabym niezmiernie wdzieczna za podpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się