Dodaj do ulubionych

Os AC/DC i MC/IC

17.01.05, 22:16
Przy porownywaniu mojego horoskopu z horoskopem znajomych zauwazylam, ze w niektorych
przpadkach moja os AC/DC pokrywa sie dokaldnie z ich osia MC/IC (lub odwrotnie).
Czy ma to jakies znaczenie i jakie ?
Obserwuj wątek
    • neptus Re: Os AC/DC i MC/IC 18.01.05, 04:32
      ma. Superpozycja osi jest dosyć dobrze wiążącym układem.
      • guru68 Re: Os AC/DC i MC/IC 21.01.05, 11:32
        czesciej niz na to wskazuje rachunek prawdopodobienstwa powtarzalnosc linii asc-
        des mc-ic dziedzicza po rodzicach dzieci,(takze rodzenstwo ma przewaznie
        conajmniej jedna wspolna linie)co moze wskazywac na fakt iz ich przyjscie na
        swiat w okreslonym momencie nie bylo przypadkowe,takze spotyka sie poglad iz
        partnerzy majacy wspolne wymienione linie sa partnerami z przeznaczenia
        • makaryna Re: Os AC/DC i MC/IC 21.01.05, 12:07
          "czesciej niz na to wskazuje rachunek prawdopodobienstwa powtarzalnosc linii asc-
          des mc-ic dziedzicza po rodzicach dzieci,(takze rodzenstwo ma przewaznie
          conajmniej jedna wspolna linie)co moze wskazywac na fakt iz ich przyjscie na
          swiat w okreslonym momencie nie bylo przypadkowe"

Oj !!! to by sie zgadzalo !!! Ja mam IC w 16,04 stopnia w Pannie, a moja corka ma 15, 43 stopnia MC
          tez w Pannie. Poniewaz mam tylko jedno dzieco, regula sprawdza sie u mnie w 100 % !!!
          Czyzby to znaczylo, ze przyjscie mojej corki na swiat nie bylo przypadkowe ?!
          A ja zawsze uwazalam, ze jest ona "przypadkiem" w ewolucji smile

"takze spotyka sie poglad iz partnerzy majacy wspolne wymienione linie sa partnerami z
          przeznaczenia"
          Zaczelam ten watek, poniewaz przejrzalam moj skromny zbior horoskopow bliskich mi osob (
          kiedys lub aktualnie) i zauwazylam tego typu prawidlowosc, ktora wynosi 80%.

Wystepuja tu rozne wariacje tego samego ukladu:
          1. AC naklada sie na IC partnera (lub odwrotnie, tzn. moj IC naklada sie na AC partnera)
          2. AC naklada sie na MC partnera
          3. IC naklada sie na MC
          Czy sa to jakies subtelne roznice ?
          • guru68 Re: Os AC/DC i MC/IC 21.01.05, 18:16
            subtelne roznice rzeczywiscie sa smile przy ukladzie rodzice-dzieci czesto asc-des
            naklada sie na mc-ic ale jesli chodzi o zwiazki to o partnerstwie z
            przeznaczenia mowi sie w przypadku gdy asc-des lub mc-ic pokrywa sie z ta sama
            linia partnera
            wg.mnie to najbardziej ciekawe 'zjawisko' w calej astrologii jesli chodzi o
            powtarzanie lini rodzicow przez dzieci
    • all2 Re: Os AC/DC i MC/IC 22.01.05, 03:37
      u mnie w rodzinie nie ma dziedziczenia osi, są za to Słońca z osiami, przede
      wszystkim powiązania Słońce-Asc, prawie każde dziecko ma takie połączenie z
      jednym z rodziców.
      • guru68 Re: Os AC/DC i MC/IC 22.01.05, 15:14
        coz,by byly rodziny z przeznaczenia musza tez byc z przypadkusmile)
        • all2 Re: Os AC/DC i MC/IC 22.01.05, 15:30
          ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka