confa 11.02.07, 17:55 Jak w temacie. Które aspekty, polożenie planet wskazuje na takie właśnie określenie danej osoby? Może mocne planety na Asc czy MC - w końcu to my je tak postrzegamy? Jak myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: Indywidualności 11.02.07, 19:55 1) Jowisz na AC, Pluton kwadrat AC, Uran kwadrat Słońce 2) Mars na AC i Uran na DC, Wenus na MC 3) Słońce na AC kwadrat Księżyc/Neptun, Wenus/Uran/Pluton opozycja Saturn 4) Słońce na DC kwadrat Pluton/Uran Odpowiedz Link
venet Re: Indywidualności 11.02.07, 20:00 z moich obserwacji: Mars na Ac + Neptun/Lilith na Ic + Księżyc na DC + Merkury w słabej koniunkcji z MC. Odpowiedz Link
neptus Re: Indywidualności 12.02.07, 01:32 undyna napisała: > 1) Jowisz na AC, Pluton kwadrat AC, Uran kwadrat Słońce > 2) Mars na AC i Uran na DC, Wenus na MC > 3) Słońce na AC kwadrat Księżyc/Neptun, Wenus/Uran/Pluton opozycja Saturn > 4) Słońce na DC kwadrat Pluton/Uran Jedyne, co w tym ma sens, to sygnaturka. Wobec tego takie postacie, jak Kazik Staszewski, Lech Wałęsa, Roger Vadim, Józef Piłsudzki, Izaak Newton, Karol Marks, Włodzimierz Lenin, Katarzyna II, Alfred Hitchcock, Federico Fellini, Marlena Dietrich, Salvadore Dali, Leszek Weres, Jean Michel Jarre, Aleister Crowley, itd... to zupelnie nieciekawe, pozbawione indywidualności osoby. Odpowiedz Link
queenmaya Re: Indywidualności 12.02.07, 02:57 To mi przypomina niesławne szukanie aspektów dla homoseksualistów, psychopatów, świętych itp. Wtedy ustaliliśmy, że takie aspekty nie istnieją. Skoro nie ma w tamtym przypadku, to i w tym też nie będzie. Wielu ludzi ma zadatki na wielką osobowość czy nawet geniusz, ale nie każdy rozwinie swój potencjał. Po prostu można zmarnować nawet najlepsze układy, jeśli się np. nie uwierzy w siebie. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Indywidualności 12.02.07, 20:35 to ze ktos nie wierzy w siebie to tez widac w horoskopie. Zazwyczaj osoby nazwane indywidualnościami sa egocentryczne i dosc outstanding. Niewiara w siebie troche sie z tym wyklucza. Odpowiedz Link
undyna Re: Indywidualności 12.02.07, 08:39 eee nie, podałam przykłady, bez głębszego zastanowienia oczywiście, że pytanie jest tendencyjne, a jakie pytanie taka odpowiedź pamiętam z dzieciństwa, Mamo czemu mi tak głupio odpowiadasz?, bo się głupio pytasz dziecko... a Wy te szczegóły i szczegóły, Saturniki psiakość Odpowiedz Link
undyna Re: Indywidualności 12.02.07, 08:44 haha, tak sobie pomyślałam, że jak uruchamiam Saturna, żeby się skomunikować, to na ogół nic nie mówię, bo niewarto, lub zbyt skomplikowana odpowiedź, zbyt wiele subiektywności itd., Saturn w Bliźniętach, kiedy mocny w tranzytach, zamieniam się w milczka Odpowiedz Link
queenmaya Re: Indywidualności 11.02.07, 22:36 A co to są indywidualności? Najpierw trzeba podać definicję, a potem można szukać wskaźników. Jest mnóstwo różnych rodzajów "indywidualności", tak mi się w każdym razie wydaje. Odpowiedz Link
potrek Re: Indywidualności - Wicepremier Andrzej Lepper 11.02.07, 23:30 Andrzej Lepper ma Marsa na Mc. Nie przepadam za nim ale 2000r mówiłem mojej żonie że może zostanie prezydentem, co u niej wywołało powód całodziennego śmiechu i rozbawienia co do astrologii a nawet powiedziała że będzie zmuszona do emigracji z kraju. Dziś ten sam Andrzej .Lepper jest wicepremierem . To już nie jest śmieszne ani dla mojej żony ani dla mnie Ale czy to jest indywidualność ? Z perspektywy jego horoskopu to tak Ale ocenę polecam osobom z forum. Pozdrawiam potrek PS Do przemyślenia i analizy data urodzenia kmiotka Leppera 13.06.1954 godzina 01:00 Poznań Odpowiedz Link
descanting Re: Indywidualności - Wicepremier Andrzej Lepper 14.02.07, 12:57 potrek, wiadomo ze zbieznosc samych dat jest zbyt "plytka" ale 13.06 to takze urodziny innego indywiduum - C.Pazura, z kolei 180 stopni dalej czyli 13.12 to Otylia Jedrzejczak. Mialem kiedys w glowie wiecej danych "pod reka" pamietam ze 13.06 urodzil sie sporo ciekawych postaci Odpowiedz Link
dori7 Re: Indywidualności 12.02.07, 20:23 Znam mnostwo osob, ktore odbieram jako wspaniale indywidualnosci. Maja najrozniejsze horoskopy, ktorymi nie rzadzi zadna wspolna regula. W koncu indywidualnosc to wlasnie wymykanie sie regulom, czyz nie? ) Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Indywidualności 12.02.07, 20:33 no tak.. ale jak dla mnie to silne stellum w danym znaku, Swiatła w twardych aspektach do Urana, Plutona, Neptuna, AC tworzą indywidualność. Stawiam na tolka Urana najbardziej. Bo co to znaczy indywidualność? To ktoś kto sie wyroznia, jest widoczny,ektrawertyczny, pojechany w jakims sensie, może niełatwo sie z nim dogadac, ktos z charyzmą, fascynujący, odlotowy, inny- łatwy bądz trudny w obyciu ale idacy pod prąd, "niegrzeczny", non-konformista, ktos kto nie ma samych trygonw i sekstyli, może ktoś tworzący (Słońce), ktoś wybitny, ktoś kto nie jest tak zwaną szarą mychą. Odpowiedz Link
dori7 Re: Indywidualności 13.02.07, 13:32 arcoiris1 napisała: > Bo co to znaczy indywidualność? To ktoś kto sie wyroznia, jest > widoczny,ektrawertyczny, pojechany w jakims sensie, może niełatwo sie z nim > dogadac, ktos z charyzmą, fascynujący, odlotowy, inny- łatwy bądz trudny w > obyciu ale idacy pod prąd, "niegrzeczny", non-konformista, ktos kto nie ma > samych trygonw i sekstyli, może ktoś tworzący (Słońce), ktoś wybitny, ktoś kto > nie jest tak zwaną szarą mychą. Znam wybitna indywidualnosc - osobe, ktora ma niemal same trygony w horoskopie, w tym oczywiscie piekny, scisly wielki trygon i tylko jedna kwadarture. Bylabys nia na 100% zachwycona, zafascynowana i oczarowana, jak 99,9% ludzi, ktorzy mieli szczescie ja spotkac. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Indywidualności 13.02.07, 13:46 tez znam osobę ktora ma bodajże 17 trygonów i mase koniunkcji ale indywidualność z niej żadna. Hm.. nie no jasne, ale wydaje mi sie jednak, że pewne uklady mogą przeważać w horoskopach ludzi uznanych za niezwykłych i jednak nie będą to same trygony czy sekstyle Odpowiedz Link
anahella Re: Indywidualności 14.02.07, 19:02 A co to jest wedlug Ciebie indydwidualnosc? Odpowiedz Link