Forum Auto-Moto TANIE OC
ZMIEŃ
      ac

ac

(31 wyników)
    • Liberty Direct - oferta specjalna dla nowych klientów Instrukcja jak skorzystać z 3 rabatów na ubezpieczenia komunikacyjne w Liberty Direct. promocje-oc.pl/ Najtańszy kalkulator OC AC z dodatkowymi promocjami aż (3 zniżki na raz).  -5% za zakup online  -5% za płatność kartą  -100zł za zakup OC + AC, lub -50zł za zakup OC (Kod Promocyjny: 88615646 ) Jak kupić tańsze ubezpieczenie - poradnik "krok po kroku" 1. Skopiuj Kod Promocyjny: 88615646 2. Otw...
    • Polecam najlepszą i najtańszą opcję na ubezpieczenie OC, lub AC Twojego samochodu. Najniższe ceny w Polsce potwierdzone wieloma rankingami w połączeniu z kodem promocyjnym dadzą Tobie MEGA, pozytywne zaskoczenie. Przeczytaj prostą instrukcję na dodatkową zniżkę w Liberty Direct: Krok pierwszy. Składkę oblicz przez tego linka, a następnie również przez niego wykup polisę, gdyż za wyliczenie oraz wykupienie polisy przez internet jest dodatkowa zniżka 5% www.libertydirect.pl/kalku...
    • Witaj, Nie będę marnotrawił Twojego czasu na reklamowe wywody. Jeśli chcesz zyskać najtańsze ubezpieczenie OC lub AC to polecam tę instrukcję: www.lepszeoc.pl Z powyższego sposobu korzysta kilka tysięcy kierowców - dołącz do nich! Pozdrawiam.
    • Sprawdź ile zapłacisz za ubezpieczenie samochodu/motocykla. Pod tym adresem znajdziesz kalkulator, którym w kilka minut obliczysz składkę. Przygotuj sobie Prawo Jazdy i Dowód Rejestracyjny. www.axadirect.pl/quote/index.aspx Podając na koniec nr mojej polisy ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ 3639905 ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ uzyskasz zniżkę: a) 50 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu A...
    • 88517482 z tym numerem do 150 zł zniżki OC i AC w Liberty Direct.
    • WIARYGODNY DORADCA W UBEZPIECZENIACH NASZA OFERTA: - Odpowiedzialność cywilna (OC), - Autocasco (AC): chroni twój samochód wraz z jego wyposażeniem np.: przed kradzieżą czy uszkodzeniem przez osoby trzecie, - Następstwa Nieszczęśliwych Wypadków (NNW), - Ubezpieczenie szyb samochodowych – zapewniamy naprawę lub wyminę w punktach na terenie całej Polski, - Assistance : np.: za 20 zł. zapewniamy holowanie, dowóz paliwa czy naprawę na miejscu, - Ubezpieczenie mieszka...
    • Jeżeli chcesz mieć tam zniżkę na ubezpieczenie samochodu w wysokości 50 zł lub 100 zł, to wejdź na stronę, gdzie możesz obliczyć swoją składkę: www.axadirect.pl/quote/index.aspx i przy pierwszym pytaniu: Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? wybierz "TAK" i wpisz w polu "Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT": BA/1725274/00 Można też ten numer BA/1725274/00 podać podczas rozmowy telefonicznej z ubezpieczycielem. Ja tak z...
    • Ja polecam ubezpieczenie OC i AC w AXA. Obliczałam składki w różnych towarzystwach ubezpieczeniowych i tam wyszło najtaniej. Dodatkowo posiadam kod, dzięki któremu można otrzymać zniżkę na ubezpieczenie samochodu w wysokości 50 zł lub 100 zł. Wystarczy wejść na stronę, gdzie możesz obliczyć swoją składkę: www.axadirect.pl/quote/index.aspx i przy pierwszym pytaniu: Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? wybierz "TAK" i wpisz w polu ...
    • ___________________________________________________________________ OBLICZENIE SKŁADKI NA: https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx Podając nr mojej polisy ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ BA2156606/01 ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ uzyskasz zniżkę: 1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC, 2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pak...
    • Sposób pierwszy- przez internet: Możesz zrobić to za pomocą kalkulatora online, który znajduje się na stronie Axa Direct pod linkiem: www.axadirect.pl W pierwszym polu (Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"?) zaznaczasz opcje TAK Otworzy się pozycja (Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT), w której wpisujesz specjalny kod: AA1748031/01(najprościej go skopiować, gdyby na kalkulatorze wyskoczył błąd, to należy przepisać ...
    • eBroker.pl to porównywarka finansowa, która pomoże Państwu odnaleźć się w natłoku niejasnych ofert oraz pozornych promocji. Zbadaliśmy wszystkie aspekty prezentowanych propozycji, dzięki czemu mogą mieć Państwo pewność, że nikt nie wykorzysta Waszej ewentualnej niewiedzy. Nasze porównanie banków, lokat i ubezpieczycieli pozwoli na zaoszczędzenie nie tylko cennego czasu, ale także pieniędzy. Wyeliminowaliśmy konieczność wędrówki pomiędzy poszczególnymi placówkami, a dzięki rzetelnej ocenie war...
    • 88517482 numer obowiązuje do końca promocji w Liberty Direct!
    • Tu tanieoc.u2.pl/ sobie można wejść i porównać oferty i wybrać najtańszą dla nas. Kod promocyjny też jest.
    • Uważam że kupująć OC samochodu w AXA jest najtaniej.Sam takie posiadam.Jeżeli ktoś chciałby mieć dodatkową zniżkę 50 zł to proszę powołać się na moją polisę nr.BA/1872421/00.W AXA wyliczą państwu skladkę z dodatkową zniżką. www.axadirect.pl
    • Dodatkowa zniżka Liberty Direct 90041649 50-100zł NOWY KOD !!! Dzięki temu otrzymasz najtańsze z możliwych ubezpieczenie oraz zniżkę w wysokości 50/100zł. Liberty Direct rabat zniżka To jest sprawdzone ubezpieczenie. Jeżeli podasz mój numer polisy 90041649 to dostaniesz dodatkową zniżkę: 50 zł przy zakupie pakietu OC 100 zł przy zakupie pakietu OC+AC Możesz zrobić to za pomocą kalkulatora online, który znajduje się na stronie www.libertydirect.pl lub zadzwonisz pod nr tel: 1 95 ...
    • Uwaga w trakcie wyliczania składki podaj poniższy kod kuponu: 89822866 Koszt polisy automatycznie ulega zmniejszeniu. •50 zł przy zakupie pakietu OC •100 zł przy zakupie pakietu OC+AC Kupon ważny do połowy 2012 roku Numer mojej polisy wystarczy wpisać w formularzu: www.libertydirect.pl/l ibertyapp/kalkulator-OC-AC.htm l#Obliczenie_skladki można też podać numer, dzwoniąc na: 1-95-21 lub (022)-589-91-91 89822866
    • Sprawdzony i dzialający Kod promocyjny Liberty Direct 89822866 Chcesz dodatkowo zyskac na najtańszym OC i AC ? Pewna zniżka 50zł na OC, 100zł na AC Najnowszy nr polisy uczestnika programu "Poleć sprawdzone ubezpieczenie" 89822866 Za mój kod promocyjny dostaniesz rabat w wysokości: 50zł na OC oraz 100zł na AC. Dodatkowo Liberty Direct daję jeszcze zniżki w wysokości: -5% za wykupienie polisy przez internet -5% za płatność kartą kredytową Kod promocyjny może...
    • Najnowszy kod zniżkowy, za pomoca którego zaoszczędziłam 50zl na oc a osoba polecająca dostała także 50zł Kod ważny do 2012 roku - 89822866 89822866 89822866 Zbieram na wakacje i bede wdzieczna za użycie tego kodu w razie pytań: kruszynka198606@wp.pl
    • Najnowszy kod zniżkowy, za pomoca którego zaoszczędziłam 50zl na oc a osoba polecająca dostała także 50zł Kod ważny do 2012 roku - 89822866 Zbieram na wakacje i bede wdzieczna za użycie tego kodu w razie pytań: kruszynka198606@wp.pl
    • Kod Promocyjny Liberty Direct 89822866 Kod Zniżkowy Kod aktywny do czerwca 2012 roku! Sprawdzony i najnowszy Kod promocyjny Liberty Direct 89822866 50zł na OC oraz 100zł na AC. 89822866 89822866

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się