Forum Nauka i edukacja O języku
ZMIEŃ
      ankieta

ankieta

(3 wyniki)
    • Zgodniez wczesniejszymi zapowiedziami zabieram sie za pisanie pracy magisterskiej. I mam tradycyjna juz prosbe o wypelninie krotkiej ankiety na temat nickow. Z gory bardzo dziekuje za pomoc. www.ankieta2005.republika.pl
    • Serdecznie witam wszystkich, jestem studentką polonistiki z Czech i zwracam się do Was z prośbą o pomóc w pisaniu mojej pracy licencjackiej na temat „Galicyzmy w języku polskim“. Na tej stronie internetowej galicyzmy-w-jezyku-polskim.vyplnto.cz/ jest ankieta. Bardzo proszę o jej wypełnienie, albo na niej polega moja praca. Trzeba kliknąć: "vyplnit dotazník" po prawej stronie i po ostatnim pytaniu "odeslat dotazník" Z góry bardo dziękuję. Pozdrawiam, Lenka.
    • Witajcie, jestem studentką V roku psychologii i właśnie piszę pracę magisterską - jednym z elementów moich badań jest przeprowadzenie eksperymentu, którego kluczowym elementem jest lista słów powiązanych semantycznie w sposób pośredni. Obecnie prowadzę badania nad stworzeniem optymalnej listy bodźców - aby tego dokonać potrzebuję wiedzieć jakie słowa najczęściej są przywoływane jako skojarzenia w odpowiedzi na zastosowane przeze mnie bodźce słowne. W tym celu prowadzę ankietę www.moj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się