ankieta

(17 wyników)
  • Wiem, ze macie juz dosc pytan, ale niektórzy nigdy nie pisali ankiety na lekcjach, wiec prosza o pomoc.Czyli np. kaza napisac nam 4 pytania do uczstników obozu: 1.Co sadzicie o wyzywieniu? (i maja byc tutaj odp? czyli moga byc np. takie? a) było pyszne b) nie smakowało nam c)mogło byc ;D;D oczywiscie w jez. ang napiszcie bo ja juz sama nie wiem. to jakies durne jest
  • Witam. Ankieta jest skierowana do studentów i tegorocznych abiturientów. Ma posłużyć celom naukowym, jest podstawą zaliczenia moich ćwiczeń:)Oczywiście, jest w pełni anonimowa. Proszę tylko o wskazanie kierunku studiów lub profilu klasy. Mam nadzieję, że znajdziecie kilka minut na jej wypełnienie. Zamieszczam ją po raz drugi z naniesionymi poprawkami, krótszą o 20 pytań:) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: www.ankietka.pl/2863/poprawione_kulturowe_uwarunkowa...
  • Witajcie! Mam ogromną prośbę do wszystkich studentów i tegorocznych maturzystów. Poniżej wklejam link do ankiety, której wyniki stanowią podstawę zaliczenia jednych z moich ćwiczeń. Muszę mieć wypełnionych 100, co w internecie jest kropelką:) Mam nadzieję, że w odruchu studenckiej solidarności zdobądziecie się na gest i poświęcicie chwilkę na wypełnienie ankiety:) www.ankietka.pl/2825/kulturowe_uwarunkowania_konstruktu_literatura_kobieca.html Z góry serdeczne dzięki! Pozdrawiam!
  • Mój temat prezentacji na polski związany jest z językiem Internetu. Przygotowałam ankietę na ten temat i wszystkich chętnych proszę o wypełnienie. Zajmie Ci to dosłownie chwilkę, a mi bardzo się przyda. Link do ankiety: matankieta.republika.pl/ankieta.htm Dziękuję serdecznie.
  • OCZYWIŚCIE W CELACH MATURY UStNEJ Z POLSKIEGO :-) BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA! ANKIETA 1. Czy wiesz skąd wzięła się nazwa miejscowości, z której pochodzisz? Tak Nie 2. Jaki jest Twój stosunek do nazw miejscowych? Obojętny Ciekawią mnie
  • Wydrukowałam ankietę osobową na UKW normalnie, z użyciem paska narzędzi (Plik - Drukuj...), w koncie nie było żadnych odnośników co do drukowania. Według mnie wydruk jest trochę bez sensu - z tymi wszystkimi strzałkami, znaczkami, tak, jak na stronie. W prawym górnym rogu jest "htttp........", jakoś tak nijak to wygląda :-/ poza tym na pierwszej stronie cały wydruk się nie zmieścił i dosłownie dwa zdania przeniosło na drugą stronę. Czy tak ma być? Tak jest dobrze? Nie chciałabym pojecha...
  • Kim dla Was jest autorytet?Jakimi wartościami kierujecie się przy wyborze wzoru do naśladowania?jakie czynniki zewnętrzne kształtują we współczesnym świecie powstanie tego "wielkiego charakteru" wg Was?czy wogóle posiadacie autorytety?będę bardzo wdzięczna,jeżeli odpowiecie na te kilka pytań..ciekawa jestem waszych opinii,jest to w pewnym sensie część mojej prezentacji, dlatego tym bardziej jestem zainteresowana waszymi spostrzeżeniami-pozdrawiam, Kasia
  • jakie bąki tegoroczni maturzyści puszczają naaajczęściej : a) zabójcze b) o zapachu zgniłych jaj c) tajniaki d) te po grochówce e) zatruwające środowisko f) pachniuchy pierdu pierdu
  • Jak w temacie, czyli gdzie lepiej?
  • przedstawiona sytuacja zdarzyła się naprawde!!! Siedzisz na maturze , wypełniasz sobie spokojnie test , wszystko idzie ci dobrze jestes niemal pewien ze masz wszytsko dobrze , aż tu nagle dostrzegasz przypadkiem, podkreślam PRZYPADKIEM , że siedzący przed tobą uczeń(matka uczy anielskiego , on ma zrobiony kurs w stopniu zaawansowanym , napisał probną : podst:98%, rozrz:99%, jednym słowem ktos kto nie jest przeciętnym z angielskiego i ktos kto mylić sie aż tak nie może) ma wszystki...
  • ci co pisali biologie, pewnie pamietaja zadanko w stylu: co zrobic, zeby nam sie nie zlasowal mozg?? pytanie brzmi: kto napisal, zeby rozwiazywac krzyzowki?? od razu mowie, ze ja tez.. =) a w ogole, jak wam poszlo??
  • Sprawdzmy poziom fizyki na poziomie ogolnokrajowym. Czy to było trudne, czy nie. Podawajcie swoje przypuszczenia % ! please . ja podstawa->90%, rozsrzerzenie: 50 %
  • Czego moge sie spodziewac na ang (podstawa) do napisania ?? Prosze o odp
  • co obstawiacie ze bedzie formalny jak tak to sie chyba zastrzele:/ juz dzisiaj.Nienawidze listow formalnych i tych wszystkich wielkopanskich zwrotow:/
  • AGH OCENIAM NAGANNIE !!! UCZELNIA MIALA MNIE PRZYGOTOWAC NA POLSKI RYNEK PRACY TYMCZASEM JA TEJ PRACY NIE MAM DALEJ POMIMO ZE POL ROKU TEMU SIE OBRONILEM. MAM JAKO DOWOD ULOTKI REKLAMUJACE MOJ WYDZIAL I KIERUNEK A TAKZE NAGRANE DYKTAFONEM WYKLADY Z PROFESORAMI KTORZY MOWILI, ZE NIE ZNAJA NIKOGO KTO BY PO TAKIM CIEZKIM I TRUDNYM KIER. TECH. MIAL JAKIEKOLWIEK PROBLEMY ZE ZNALEZIENIEM PRACY: - laboratoria ROBOTYKI byly z okresu poznego PRL - laboratoria komputerowa z elektronika tez. dopi...
  • hej, mam pytanie, glupie troche ale nie wiemjak wejsc na swoja ankiete po raz drugi, chce wplacic kase na konto uczelni i nie wiem czy trzeba podac nr ankiety czy wystarczy naziwsko i imię oraz adres, jak myslicie? nie wydrukowalam sobie tej ankiety i wylaczylam stronke, a bedzie mi potrzebna bo musze zawiezc tam ten formularz, co robic???
  • Jestem już zmęczona bieganiem za formalnościami, tym bardziej,że nawet nie ma podanego wzoru ankiety osobowej na UŚ ( CZY MA BYĆ ZDJĘCIE?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się