Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      ankieta

ankieta

(60 wyników)
    • Właśnię kończe studia i piszę pracę magisterską. Jeśli masz chwilkę czasu i jesteś w wieku 15-24 lat. Proszę wypełnij ankietę, będę bardzo wdzięczna. Oto link: www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/15839/
    • Witam wszystkich!! Zwracam się do Was Drodzy Internauci o wypełnienie ankiety dot. religii w społeczeństwie informacyjnym. Ankieta jest mi potrzebna do prezentacji na studiach. Z góry dziękuję link: www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=1592028747ea44&page=0
    • Ankieta(8)

Witam wszystkich! Czy zastanawiałaś/eś sie kiedyś na czym polegają studia internetowe? ... A moze studiowałeś przez Internet? Jeśli tak to ankiety, które przygotowałam są właśnie dla Ciebie. Ich wypełnienie zajmie Ci kilka minut. Nazywam się Emilia Gutowska, studiuję na kierunku Edukacja techniczno-informatyczna. Od pewnego czasu interesuję się tematyką e-learningu i na ten temat pisze też pracę magisterską. 1. dla osób, które studiowały lub studiują w trybie e-learningowym ...
    • Ankieta jest na temat usług turystycznych w Internecie (bardzo krótka) potrzebna mi i moim znajomym do pracy semestralnej na studiach. Bardzo Was proszę o jej wypełnienie ;) www.moje-ankiety.pl/polls/ankieta/dBEKo5eq1685
    • ankieta(12)

jak zrobić fajną ankietę? dla osób starszych...czy dawać szczegółowe pytania: wiek, wykształcenie itd..?
    • Poszukuję respondentów chętnych do wypełnienia mojej ankiety. Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą ją wypełnić.
    • przeciez to nic nie daje,nie szkoda wam na to czasu?
    • nie do tego chyba to forum służy! zaprowadzcie tu porządek
    • Witam. Ankieta jest skierowana do studentów i tegorocznych abiturientów. Ma posłużyć celom naukowym, jest podstawą zaliczenia moich ćwiczeń:)Oczywiście, jest w pełni anonimowa. Proszę tylko o wskazanie kierunku studiów lub profilu klasy. Mam nadzieję, że znajdziecie kilka minut na jej wypełnienie. Zamieszczam ją po raz drugi z naniesionymi poprawkami, krótszą o 20 pytań:) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: www.ankietka.pl/2863/poprawione_kulturowe_uwarunko...
    • jak sądzicie czy można zbierać dane do pracy mgr w nastepujący sposób: w internecie wyszukuję bazy danych jakiejś grupy zawodowej która mnie interesuje i wysyłam na podane tam maile ankietę. czy coś takiego to spam, jeśli zaznaczę wyraźnie że ankieta jest dobrowolna, dane osobowe nie będą wykorzystywane i oprócz tej ankiety nie będę już nic wysyłać? czy tak można?
    • Uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety na temat Konto Student. Do mojej pracy licencjackiej muszę zebrać 500 ankiet. Oto link: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/10678/konto-student.html Z góry BARDZO DZIęKUJę. Ania
    • Ankieta(9)

WITAM WSZYSTKICH ! PROSZĘ O WYPEŁNIENIE ANKIETY NA TEMAT UCZELNI WYŻSZYCH, OTO LINK: webankieta.pl/ankiety/w37xxivk56g WYNIKI POSŁUŻĄ DO PRACY ZALICZENIOWEJ. KAŻDA OSOBA WYPEŁNIAJĄCA JEST BARDZO WAŻNA. DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS :)
    • ankieta(7)

Szukam ankiety/wzór/Temat "czas wolny gimnazjalistów".Jeli ktoś może mi pomóc to niech pisze k1107k@poczta.onet.pl Z góry dziekuję
    • Bardzo serdecznie proszę o wypełnienie ankiety umieszczonej pod poniższym linkiem. cheewinggum.w.interia.pl Z góry serdeczne dzięki.
    • Witam, zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety znajdującej się na stronie o podanym linku www.pedagogium.edu.pl/konkurs/ankieta.htm z góry dziękuje za wypełnienie ankiety
    • ankieta(6)

potrzebuję ankiety na temat wartości wśród gimnazjalistów jest mi potrzebna do pracy . albo jakieś wskazówki
    • Mój temat prezentacji na polski związany jest z językiem Internetu. Przygotowałam ankietę na ten temat i wszystkich chętnych proszę o wypełnienie. Zajmie Ci to dosłownie chwilkę, a mi bardzo się przyda. Link do ankiety: matankieta.republika.pl/ankieta.htm Dziękuję wszystkim serdecznie.
    • Zwracam się do wszystkich, a zwłaszcza tych którzy znają ból przeprowadzania badań (w ramach studenckich zadań, które z poprawnością metodologiczną mają niewiele wspólnego ale za to pomagają nam nauczyć się je przeprowadzać) o wypełnienie krótkiej ankiety o aktywności sportowej. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi. Odpowiedzi możecie przysyłać jako wiadomości prywatne.Z góry dziękuję za poświęcony czas! A oto pytania: 1. Wiek respondenta: 2. Płeć respondenta: ...
    • Witam, Jestem studentką UP i robię badania do pracy magisterskiej, dlatego proszę Was o wypełnienie ankiety www.iskramac.homeip.net Wam zajmie to 5min a dla mnie to tytuł MGR przed nazwiskiem. W miarę możliwości rozpowszechnijcie ją wśród swoich kolegów studentów krakowskich uczelni, dzięki wielkie za pomoc Ania
    • Witam, jestem na ostatnim roku studiów i właśnie zbieram materiały do pracy magisterskiej. Proszę, poświęćcie minutkę i wypełnijcie krótką ankietę do mojej pracy magisterskiej. Znajduje się ona pod adresesm: www.bujnor.net/ankieta_otwock/ Każda Wasza odpowiedź jest dla mnie na wagę złota :):):) Z góry dziękuję Pozdrawiam Ptyś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się