ankieta

(18 wyników)
  • tutaj: startmlodzinaukowcy2012.ankietka.pl/wyniki-badania/96551/mlodzi-naukowcy-2012.html są wyniki ankiety fnp skierowanej do stypendystów. Wiekszosc jest zadowolona z wynagrodzenia i wybranej drogi, chce pracowac w PL. Ciekawe są odpowiedzi na pyt. 17.
  • Piszę pracę magisterską nt. wizerunku i osobowości Tesco. Proszę wyraź swoje zdanie w ankiecie - jest anonimowa, zaskakująca, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut. Muszę dziś zebrać ok. 100 ankiet, a póki co słabo to idzie... Mogę liczyć na Twoją pomoc? Z góry dziękuję!
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8553769,Krakow__Studenci_szantazuja_wykladowcow_ankietami_.html
  • moze zmienimy nazwe forum? [sonda=Czy prośby o wypełnienie ankiet powinny być automatycznie kasowane?] [*]Tak [*]Nie [/sonda]
  • Zwracam się do Państwa z serdeczną prośbą. Jestem studentką Wydziału Reklamy i Marketingu w Polish Open Univertisty. Mam duży problem z przeprowadzeniem badań potrzebnych do obrony pracy licencjackiej - nie mogę znaleźć osób chętnych do udziału w ankiecie. Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o podzielenie się własnymi doświadczeniami i opiniami dotyczącymi odnawialnych źródeł energii. Wypełnienie ankiety trwa około 10 minut. Badania mają zupełnie anonimowy charakter. An...
  • Po pierwsze: na stronach MNiSW pojawił się list pod­se­kre­ta­rza stanu Prof. Macieja Bana­cha, w któ­rym infor­muje on redak­to­rów naczel­nych cza­so­pism nauko­wych, że „od dnia 28 listo­pada 2011 r. udo­stęp­niony zosta­nie gene­ra­tor ankiety apli­ka­cyj­nej cza­so­pi­sma naukowego. Ankiety można uzu­peł­niać do dnia 25 stycz­nia 2012 roku”. Po dru­gie: Mini­ster­stwo opu­bli­ko­wało FAQ, w któ­rym wyja­śnia kilka pod­sta­wo­wych kwe­stii. A wyja­śnia je ponie­waż - po tr...
  • Ankieta(33)

Na stronie ministerstwa ankieta-kuriozum: www.nauka.gov.pl/index.php?id=966
  • witam! mam ogromną prośbę. Robię projekt na zarządzanie marką i dlatego przeprowadzam ankietę o świadomości i wizerunku kawy. Gdyby ktoś mógłby ją wypełnić, będę bardzo wdzięczna. Link podaję poniżej: www.ankietka.pl/ankieta/38848/wizerunek-i-swiadomosc-marki-kawy.html Ankieta zajmuje około 15 minut i skierowana jest do osób, które pijają kawę. Z góry dziękuję i pozdrawiam Anna
  • Jeżeli mają Państwo chwilę czasu to proszę o uzupełnienie anonimowej ankiety, która posłuży nam do celów naukowych: www.ankiety.sitehosting.pl/viewSurvey.php?id_survey=672 Dziękujemy J&M
  • co jeszcze poza ankietka.pl sprawdzonego jest? wyniki maja byc niewidoczne, eksport danych w dowolnym formacie dajacym sie importowac do excela. moze byc platny serwis, ale nie 30 zl per ankieta.
  • prosba(31)

Muszę zebrać 500 osób do mojej pracy magisterskiej na temat randek. Wypełnienie zajęłoby Ci 20 minut. Jeżeli chciałabyś/chciałbyś mi pomóc to poniższy link przekieruję Cię do ankiety. Liczy się dla mnie odpowiedz każdej osoby......Również Twoja.... www.wiedzadlafirm.pl/customers/surveys/1089/answer_sheets/new?otok=6bb2c4e22da768a8fe102149fa460f87bbdc6354
  • Witam, Nazywam się Dorota Krause-Bechert i jestem studentką UAM w Poznaniu na kierunku: edukacja elementarna i terapia pedagogiczna. Zwracam się z serdeczną prośbą do Pań nauczycielek pracujących w wychowaniu przedszkolnym oraz edukacji wczesnoszkolnej o pomoc w realizacji badań do pracy magisterskiej poprzez wypełnienie niniejszej ankiety. Temat mojej pracy koncentruje się wokół możliwości wspomagania rozwoju dziecka poprzez wykorzystanie elementów biblioterapii. Ankieta ma...
  • Witam, Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w krótkim badaniu dotyczącym podejmowania decyzji, realizowanym w ramach zajęć dydaktycznych przez studentów psychologii: st.swps.edu.pl/ijanas/Empiryczna/ Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc, Irmina Janas
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7343176,Uniwersytet__Chcesz_dalej_studiowac__ocen_wykladowcow.html
  • Ukończyłeś dzienne studia magisterskie w latach 2004 - 2008? Weź udział w badaniach naukowych! moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/10731/ Szczegóły znajdziesz we wstępie ankiety. Jej wypełnienie zajmie Ci 15 min. Dziękuję za udział w badaniu! Iwona Patro
  • Otóż na ogół nie mają;) To prawda: niegrzeczne panie w dziekanatach i sekretariatach się zdarzają, podobnie jak profesorowie, adiunkci i asystenci nie przychodzący na konsultacje czy seminaria. Ale jak studentowi daje się możliwość zmienienia tego stanu rzeczy, poprawienia JEGO komfortu studiowania - to mu się nie chce! Oto przykład: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6973634,Znikajace_premie_na_UJ.html w skrócie: na UJ robią ankiety nie tylko wykładowców, ale również i sekreta...
  • www.dziennik.krakow.pl/pl/aktualnosci/malopolska/988703-dymisja-za-nudny-wyklad.html Cytat na zachętę: Uniwersytet Jagielloński, który jako pierwsza krakowska uczelnia wprowadził ankiety studenckie, zwolnił do tej pory ponad 10 nauczycieli akademickich, nie spełniających uniwersyteckich standardów nauczania. Ci, którzy wypadają w ankietach najlepiej, dostają natomiast premię.
  • Szanowni Państwo. Nazywam się Bogucki Łukasz. Jestem studentem fizjoterapii, piszę pracę magisterską na temat: ,,Badanie stanu wiedzy na temat choroby Parkinsona z uwzględnieniem fizjoterapii”. Bardzo proszę o poświęcenie kilku chwil państwa czasu na jej wypełnienie. Ankieta jest całkowicie anonimowa, posłuży mi jako materiał badawczy do mojej pracy. "Lepiej nie mieć czasu a coś robić, niż mieć czas a go marnować." www.ankietka.pl/ankieta/33552/badanie-sta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się