Forum Nauka i edukacja Nauczyciele
ZMIEŃ
      ankieta

ankieta

(4 wyniki)
    • Na początku chciałabym się przywitać... Nie jestem co prawda nauczycielem - jeszcze... ale jeżeli wszystko dobrze pójdzie to będę nim niedługo... Może niektórym z Was wyda się to dziwne, ale marzyłam o nauczycielstwie od dawna i im dłużej studiuję i poznaję charakter pracy tym bardziej mnie to pasjonuje. Niestety "utknęłam" na jednym zagadnieniu i może ktoś z Was mógłby mi pomóc. Muszę wymyślić i napisać 10 pytań do kwestionariusza ankiety - pytań półotwartych, kontrolnych (taki...
    • Jestem studentką pedagogiki i piszę pracę magisterską o problemach współczesnego nauczyciela. Szukam nauczycieli, którzy chcieliby wypełnić ankietę na ten temat. Będę bardzo wdzięczna osobom, które mogłyby mi pomóc. Ankietę prześlę mailowo, gdyż nie chcę jej publikować w internecie. mój adres mail: tercia3006@.wp.pl
    • Były już u Was? I jak wrażenia? U nas odkryli Amerykę, że uczniowie chowają się z paleniem przed nauczycielami i o tym, że czasem ktoś się czuje pokrzywdzony przez niesprawiedliwą ocenę. Poza tym niewiele. Może tylko pozytywny wniosek, że większość czuje się bezpieczna. I te wszystkie nowinki w jeden dzień. Poznali sytuację w szkole, robiąc uczniom ankietę na podnoszenie rączek...Współczuję tym ludziom, że tak muszą łazić - po WSZYSTKICH szkołach. pozdrawiam Anka
    • dziendobry, jestem stalym czytelnikiem tego forum, jestem studentem V roku geografii a zarazem sluchaczem podyplomowego studium pedagogicznego. od wrzesnia zamierzam pelen zapalu rozpoczac nauczanie geografii, pozniej przyrody... nim to sie jednak stanie, musze napisac prace magisterska, a to wymaga w moim przypadku wykonania badan ankietowych. zwracam sie do was z wielka prosba o poswiecenie kilku minut na wypelnienie tej ankiety, licze ze jej elektroniczna forma pozwoli ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się