ankieta

(7 wyników)
  • Jak powinno brzmieć zdanie "Ankieta składała się z 9 pytań otwartych i jednego zamkniętego" Die Umfrage bestand aus....?
  • Mam zadanie w pracy,naturalnie nie należace domoich obowiązków,a mianowicie mam do wypełnienia ankietę ,niestety jednak nie mogę znależć paru słów w moich słownikach,czy ktos mógłby miprzetłumaczyć tych parę zwrotów,aczkolwiek nie łatwych dla mnie do "rozgryzienia": - der richtige PArtner fuer die jeweilige Fragestellung - Vetriebsinnendienstes - Ansprechpartner - Aussendienstmitarbeiter -Umsetzung Ihrer Vorgaben - Bemusterung - (p.s. tego to nigdzie nie nmoge znależź) -Betre...
  • Mam takie zadanie z niemca i nie mam pojecia jak to zrobic. Bardzo bym prosił o pomoc: Do twojej szkoły przyjechała zaprzyjaźniona klasa z Austrii. Chcecie dowiedziec sie jak uczniowie oceniajo pobyt w Polsce.Układacie ankiete. która ma dotyczyc: -zaakwaterowania -posiłków -zajec w szkole -organizacji czasu wolnego.
  • Jako odpowiedzi w ankiecie, jak po niemiecku?
  • Jaki jest najtrudniejszy język Europy i na jakiej pozycji znajdują się niemiecki i polski? Otóż mój osobisty ranking - 1. Fiński 2. Węgierski 3. Baskijski 4. Estoński 5. Łotewski 6. Litewski 7. Rossyjski 8. Czeski 9. Portugalski 10.Polski 11.Albański 12.Francuski 13.Niemiecki 14.Duński 15.Hyszpański PS Angielski chyba nie jest językiem - tylko modus komunikacji M.W.
  • Są skargi na użytkownika "JECKI". Kto jest za zbanowaniem go?
  • Dostaliśmy w firmie (działalność projektowo- produkcyjna) ankietę w której klient rozróżnia powyższe pojęcia (koniecznośc dokonania odpowiednich wyborów) - niestety, ja róznicy "nie czuję" ... MOgę prosić o pomoc? Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się