dorota.28 29.09.03, 12:36 Poszukuję biura podróży, które sprzedaje pobyt w apartamentach w Alanii. Interesuje mnie tylko centrum, okolice pomnika Ataturka, marketu Afra. Dzięki za każde info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiap Re: ALANYA - APARTAMENT IP: 213.17.192.* 14.10.03, 15:13 Jet turistic - hotel Plaza. Byłam, było cudownie. Hotel około 2 minut pieszo od wspomnianego pomnika. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA - APARTAMENT 14.10.03, 16:48 Gość portalu: kasiap napisał(a): Jet turistic - hotel Plaza. Byłam, było cudownie. Hotel około 2 minut pieszo od wspomnianego pomnika. dzięki za info, ale mi chodzi o APARTAMENT BEZ JEDZENIA, w hotelu plaza byłam 2 razy w tym roku, też uważam, że jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: ALANYA - APARTAMENT 15.10.03, 07:27 hey dorota --- coz to za romantyczny i niestety nieszczesliwy wiersz :( kto jest autorem tych smutnych slow? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA - APARTAMENT 15.10.03, 08:38 hannamay napisała: > hey dorota --- > > coz to za romantyczny i niestety nieszczesliwy wiersz :( > > kto jest autorem tych smutnych slow? witam, to jest tekst z piosenki Tarkana. Znasz turecki? Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: poza glownym tematem .. 15.10.03, 19:28 Tarkana nie znam az tak dobrze, zas turecki powiedzmy tak troche .. Od dluzszego czasu pasjonuje mnie zas poezja wielkiej Turcji .. a przede wszystkim wielkiego mistrza - Rumi. Czy mialas okazje zapoznac sie z dzielami Rumi? pozdrawiam hannamay Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: poza glownym tematem .. 16.10.03, 08:52 nie znam tureckiego, szukam kogoś do nauki i dlatego moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: ALANYA - APARTAMENT IP: *.246.20.95.tisdip.tiscali.de 20.10.03, 15:56 Nie polecam hotelu Plaza platny basen i beznadziejne jedzenie bylem w innym hotelu ale znam ludzi co przeniesli sie z tamtego z powodow wyzej wymienionych.Turcje polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA - APARTAMENT 20.10.03, 16:47 Gość portalu: Mark napisał(a): > Nie polecam hotelu Plaza platny basen i beznadziejne jedzenie bylem w innym > hotelu ale znam ludzi co przeniesli sie z tamtego z powodow wyzej > wymienionych.Turcje polecam. zadziwia mnie fakt, że ja się pytam o apartament bez jedzenia w centrum alanii a padają odpowiedzi nie na temat świetnie, albo ja źle zadałam pytanie, albo... byłam w plazie kilka razy i mi się PODOBA, to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: ALANYA - APARTAMENT IP: *.246.49.0.tisdip.tiscali.de 20.10.03, 18:40 Sorki ze Cie urazilem ale tylko tak dla przestrogi napisalem,widac moi znajomi maja zbyt duze wymagania,sam bylem w innym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA - APARTAMENT 21.10.03, 16:57 nie uraziłeś mnie, tylko ja czekam na odpowiedzi na temat, założyłam ten wątek i nikt mi nie odpisał konkretnie, nagle po miesiącu dostaję odpowiedź, myślę, że wreszcie coś mnie interesującego a tu o hotelu plaza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: ALANYA - APARTAMENT IP: 217.153.152.* 22.10.03, 10:52 Dorota, sprobuj tutaj: www.altid.org/introframe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA - APARTAMENT 22.10.03, 14:11 Gość portalu: Mania napisał(a): > Dorota, sprobuj tutaj: > www.altid.org/introframe.htm dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś