Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      as

as

(13 wyniki)
    • Proszę mi wyjaśnić jak to jest??? Wyjeżdzam z AS do Taby, więc wchodzę często na ich stronę i śledzę sytuację. Hotel EL wekala był od dawna, od czerwca prawie w całości wykupiony. Dziś patrzę, a tam pełniutkie obłożenie, ceny na mój sierpniowy termin identyczne, jak w starym roku, kiedy wykupywałam. Przy lastach będzie na pewno jeszcze obniżka, a więc te wcześniejsze rezerwacje, że 20 czy 30 procent taniej to o kant tyłka.
    • ta sama oferta, cenowo bardzo podobnie (do Jungle Park) mam wybor z ktorego biura. O AS jest watek ponizej wiec na nie, a czy ktos byl z OASIS?
    • Wylatujemy prawdopodobnie o 9 APl. Czy ktos z Was wtedy leci?
    • Witam. Szukam osób, które wybierają sie w tym terminie i chciałyby zobaczyć światynię Ramzesa II. Potrzebna jest grupa 8-10 osobowa. Koszt wycieczki to 30 USD +30 LE wstęp do świątyni.
    • prosze sie wpisywac tylko bez pomyj bo admin skasuje natychmiast,chce wiedziec ile osob jest poszkodowanych.
    • Z cyklu j/w !
    • klasyka, chilli AS (nomen omen) zmienia hotel tuż przed wyjazdem... w SS miałam mieć all iclusive, w HI - tylko HB niby hotel lepszy, ale jadę z małym dzieckiem i bardziej mi leżało to all inclusive, nawet w tropchę gorszym hotelu rezygnować? nie rezygnować?
    • Jak wyżej. Pani sprzedająca wycieczkę mówi że absolutnie (nie wierzę jej absolutnie). Chodzi mi o to czy hotel do którego się wybieram jest otwarty i czy nie spotka mnie "niespodzianka". Chcę lecieć do Al Nabila Grand Makadi.
    • Zapraszam www.pbase.com/mach64/egipt PZDR, Rafal
    • Chcę w Warszawie kupić jakiś aparat do zdjęć podwodnych - nie jednorazówkę, musi mieć lampę, być w miarę tani, ale żeby zdjęcia nie wyszły z niego beznadziejnej jakości - jaki aparat polecacie, gdzie można go w W-wie kupić i za ile!!!! myślałam o osłonie na mój aparat - ale dowiedziałam się, że taka osłona na Minoltę 500si kosztuje 2000 pln... ufff
    • Wylatujemy 10.07. na Egipt w Przekroju z AS. Wylot który mieliśmy mieć pierwotnie ze Szczecina zmieniono na wylot z Warszawy.Zgodnie z warunkami umowy AS zorganizuje nam transport na trasie Szczecin - Warszawa lub pokryje jego koszty ( do wys.II kl. pociąg pospieszny ). Jeśli wcześniej kogoś spotkała podobna sytuacja lub miał w tym samym terminie lecieć ze Szczecina a wie już coś na ten temat proszę o informacje który wariant jest bardziej prawdopodobny. P.S. Najprościej oczywiś...
    • Pewnie nie zakladałbym takiego wątku gdyby nie wcześniejszy wątek, ze są problemy z powrotem z Egiptu turystów AS. Otóż, w dniu dzisiejszym wylecialy nasze koleżanki do Egoptu właśnie z Alfą. Jak pisała Imonate, ich samolot wystartował z Okęcia (choć nie wiemy czy były to linie lotnicze Air Polonia. 3 minuty temu otrzymaliśmy wiadomość, że znajdują się już na lotnisku w Hurghadzie. Wybrały jak zwykle Ambassadora, jeśli coś napiszą interesujacego to poinformuję forumowiczów. Co ...
    • Info: Dust Storm off Egypt A dust storm swept over Egypt on February 8, 2006, moving in a counterclockwise direction from the Sahara Desert toward the Mediterranean Sea. The Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) flying onboard the Aqua satellite took this picture the same day. In this image, the dust appears as a pale beige swirl over the landscape, blurring many of the features on the ground. To the north of the dust are dense clouds hanging over the Medite...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się