as

(12 wyniki)
  • co to znaczy??? mam taki wpis w wizie... wpuszzcą mnie..?
  • W tym roku kalendarzowym do tej pory nie bylo zadnego smog alarmu w Toronto Chyba to powod do dumy lokalnych politykow, ktorym udalo sie przekonac Amerykanow aby przestali zatruwac najwieksze miasto w Kanadzie Dla przypomnienia w zeszlym roku bylo az 48 (!) dni zatrutego rakotworczego powietrza, szczegolnie szkodliwego dla malych dzieci i ludzi z problemami drog oddechowych, www.toronto.ca/health/smog/smog_new.htm
  • Czy ktoś spotkał się może z takim wpisem w wizie "subject not the same as class entry". Może ktoś wie co to może znaczyć? Pozdrawiam
  • story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=841&e=1&u=/nm/20041129/wl_canada_nm/canada_immigration_col Immigrant Professionals Say Canada Offers False Hope By Gilbert Le Gras OTTAWA (Reuters) - Abdulrahim Noori was a doctor in Afghanistan (news - web sites), but now he fries chicken as a short-order cook in Canada while he undergoes the long process of requalifying to practice medicine here. "This is how my situation will be for four or five years, until I improve my situa...
  • Witam Gdzie mogę się dowiedzieć na temat przepisów o tzw. mieniu przesiedleńczym dotyczącym wyjazdu do Kanady? Interesuje mnie co mogę zabrać, ile, do jakiej agencji najlepiej się zgłosić jeżeli chodzi o transport (ogółem wszystkiego) itd. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
  • Three current union battles were like gas in the tank at yesterday's Labour Day parade, fuelling thousands of marchers and their cries for a secure future for workers to tylko sytat dla wyjaśnienia pytania - dlaczego własciwie w Ameryce obchodzi się Labour Day? Zakładam że ma podobny cel co 1 Maja (tylko niech ktoś nie KOMPROMITUJE SIĘ i nie wyjeżdża z komunizemem), w takim razie dlaczego nie 1 maja? Czy takie parady to wyjątek czy odbywają się zawsze?
  • "Given the crime, beggars, mess and dirt in what was one of the prime destinations, Toronto, it's not surprising that tourism is down. Also if I was an American I would think twice about coming to a country that has such an air of unjustified superiority over the US" www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20060717.wtravel0717/CommentStory/Business/ www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20060717.wtravel0717/BNStory/Business/ Canada falls off top 10 travel list ROM...
  • mając wizę turystyczna
  • Jak wygląda i co jest w dekraracji celnej która należy wypełnić w samolocie przy wjeździe do US ??? O co sie w niej pyta??? Dzięki
  • Czas skonczyc chlipac i wziac sie do roboty, uporzadkowac wlasne podworko a potem pomyslec o wycieczkach za ocean. Podac chusteczke, lezki obetrzec moze? He, he cicho siedziec, prosic i placic !! WARSAW, Jan. 25 — "It's tragic," said Wojciech Mazur, pacing nervously outside the American Embassy and peering through a fence at its blank facade. Every few seconds a side door opened to disgorge another Pole, another applicant for an American visa. The person's walk usually in...
  • Czy to możliwe?
  • Kanada - informacja dla ciekawych ciekawostek - 15 lutego obchodzony jest dzień flagi, która została po raz pierwszy wciągnięta na maszt w 1965.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się