Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      atak

atak

(3 wyniki)
    • kiedy chcę poczytać, albo się odprężyć, pukają do mnie demony, pukają pod postaciami ludzi i przynoszą paczki różne płynne, bo wiedzą, że poleje się więcej, jak oni to robią? cholerni znawcy słabości mej?! jak oni lubują zabijac mój drogocenny czas i mnie? a może to ja się zabijam? docelowo
    • Tylko dla potrafiacych logicznie wnioskowac. W obecnym podejsciu do Alkoholizmu istnieje kilka dogmatow, z ktorych pewne wymienie: 1. Alkoholizm to choroba nieuleczalna. 2. Alkoholizm to choroba ktorej nieodlacznym skladnikiem jak nie podstawa jest tzw system iluzji i zaprzeczen. 3 ALkoholizm to utrata wolnej woli- czyli bezsilnosc wobec alkoholu. ( Bezsilnosc wobec alkoholu przejawia sie przez spozywanie go mimo wczesniejszych szczerych deklaracji, ze spozywac sie go nie b...
    • Ostry atak i próba zniszczenia wszystkiego co na tym forum było dobrego.Proszę podziękować tym,którzy reklamują w ten sposób forum Alkoholizm nasz los-pp.Blacard ,uzależniony itp.To im zawdzięczamy.Tylko po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się