atak

(6 wyników)
  • miał kto? takie coś, że tylko krótki zwiastun - się zaczyna bardzo źle czuć, jest okropnie smutno i raptem, gwałtownie bardzo brakuje oddechu, całe ciało sparaliżowane i się nie płacze, ale łzy same lecą. i się jest tak przerażonym nie do opisania. a jak przejdzie, to taki spokój, senność i totalne wyczerpanie. Judym powiedział dziś, że brak smu, dwa dni silnego stresu i odwiedziny w szpitalu ze mnie spłynąć musiały. i jeszcze mówi: - olgo, a pani mówiła - wyłączyć komputer i ...
  • gruntowania na ulicy poulawskiej. blokady w nogach puscily, jakby sie balon pompowal, nie pamietam kiedy takie krazenie w nogach czulem. od jakiegos czasu mam dziwne stany emocjonalne, ataki dlugie smiechu, dziwne drgawki.
  • Trolle znowu w akacji.
  • tramwaj stal na skrzyzowaniu. jakis chlopiec bardzo chcial wysiasc i szarpnal za hhamulec i drzwi wypchnal. pozniej drziw sie nie mogly zamknac i tramwaj nie mogl ruszyc. przybiegl motorniczy i wskoczyl do tramwaju zeby zamknac drzwi. no i zamknal. ale sam zostakl w srodku. chcial drzwi otworzyc jakims pokretlem i sie nie udalo. a mnie nagle sie zrobilo slabo zaczelem patrzec ktorym oknem mozna wyjsc, ale same lufciki. motorniczy biegnie do drugich drzwi, kreci i znow nie dziala. dwie s...
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33197&w=94475306&v=2&s=0
  • Skoro jest tu dużo ludzi zebranych a forum padaczka nie mogłem znaleźć to co polecacie na padaczkę? w sensie czego unikać i jaki tryb życia prowadzić a także co robi w wypadku ataku i jakie leki sprawdzają się i w jakich dawkach przy atakach grand mal?pytam się bo mój tata niestety zaczął na to chorować i wywinął mi raz taki numer niedawno że prowadził samochód i dostał takiego ataku.to jak poradzicie coś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się