zenith700 22.08.08, 19:07 "Na plażach Australii pełno orginalnych kostiumów" he, he... pisał to chyba jakiś dziennikarzyna wybiórczej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.czaka Re: Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 01:08 To nie jest wyborcza, trolliczku. I nie pisal tego dziennikarzyna tylko redaktorzyna - studencina z lapanki za 5 zeta /h. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 01:27 Oh, wy na pewno nigdy nie robicie literówek. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-gigi Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 03:17 Czy ktoś wie, jak się nazywa ta modelka z pierwszych dwóch zdjęć? Jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 14:02 Po pierwsze- pan redaktor wziąłby się za ortografię. Po drugie- kto by pomyślał, że w Australii, z której wywodzi się Fayreform, będą szyć bezfiszbinowe paskudztwa, które ładnie wyglądają tylko na wybiegu, a z pływaniem, czy bieganiem po plaży mają niewiele wspólnego. No, chyba, że ktoś lubi leżeć bez ruchu godzinami... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelion-kmg Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 16:50 "Na plażach Australii pełno orginalnych kostiumów" ;/ gazeta.pl jest moim ulubionym portalem, ale plizzzz prosze nie kaleczyc moich oczu tym "orginalnym" itp. plizzz ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kontrowersyjna Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 18:06 najlepsze: czarny kostium brunetki(jednoczęściowy); różowo-czerwone bikini(zakochałam się w nim po uszy:D) brunetki i jasnoniebieskie bikini Murzynki:P reszta nic ciekawego. i gdzie te plaże??? Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 20:41 Taaaaaa, jasne. Na plaży w Australii to leżą miejscowe balerony poowijane w jakieś szmaty (czasem na niestety bez owijania) i po 2 VB przystawiają się do wszystkiego co nie ucieka na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Moda plażowa z Australii! 24.08.08, 13:41 A tu się z Tobą nie zgadzam. Pełno pieknie opalonych, zgrabnych dziewczyn. Bardzo niewiele grubych. Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole Re: Moda plażowa z Australii! 25.08.08, 01:48 Prawda, prawda. Patrzyłaś w paszport? Tamarama, Bonday, Coogie, Melny? Albo Libanki albo dziewczyny z innych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Moda plażowa z Australii! 27.08.08, 14:59 Prawda na BONDI COOGEE MANLY [kurcze, przez pół godziny zastanawiałam się co miałaś na myśli piszą Melny] to są plaże dla turystów i głównie są tam Nowozelandczycy i Anglicy, ale też turyści z całego świata. W Sydney są 42 plaże i zapewniam Cię, że Australijki są piękne, mają fantastyczne figury i potrafią się ubrac na plażą jak już się tam wybiorą. Opalenizna wśród Australijczyków nie jest niestety modna [ciężko znaleźć solarium] ponieważ ze względu na dziurę ozonową większość z nich unika plaż. Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole Re: Moda plażowa z Australii! 30.08.08, 00:32 A Washington to to samo co Waszyngton? Piękne Australijki - oxymoron. No to chyba przez 1.5 roku miałem mega pecha i spotykałem tylko te mniej katalogowe. Chyba byłem (byłam?) w NZ. Purystka ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Moda plażowa z Australii! 23.08.08, 22:03 Wybiórczy to ty masz umysł. Każda gazeta jest wybiórcza - nawet "Rasowy pies", bo nie pisze o kundlach, tępaku. :-PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś