Forum Zdrowie Tarczyca dorosłych i dzieci
ZMIEŃ
      badanie krwi-

    badanie krwi-

    (1 wynik)
    • Dzisiaj byłam u innego endo.Po obejrzeniu moich wyników , przeprowadzeniu rozmowy stwierdził,że to ewidentnie hasimoto.Jeszcze raz badanie krwi na FT3 FT4 TSH i anty PO . Poprzednie ostatnie moje wyniki to. dnia 03,10,07 TSH 0,61 norma 0,47-5,01 11,06,08 TSH 0,034 NORMA 0,470-4,640 FT4 11,70 NORMA 9,13-23,8 FT3 4,80 NORMA 2,22-5,34 25,06,08 TSH 0,18 NORMA 0,470-4,640

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się