balet

(7 wyników)
  • Chcialabym zapisac corke (4,5) na jakies fajne zajecia i zastanawiam sie co bedzie lepsze taniec czy balet? Nie wiem dokladnie na czym polega ten taniec, ale obawiam sie ze jak jej puszcze plyte w domu to wyjdzie prawie na to samo ;) Nie chcialabym, zeby to bylo jakies zwykle skakanie, tylko tyle, zeby mi sie dziecko "wyzylo" a zaplace za to kupe kasy :) Moze macie doswiadczenia w tej kwestii?? Jesli chodzi o corke to balet chyba bardzo bedzie jej sie podobal, bo caly czas uskutecznia...
  • ostatnio znalazłam ulotkę z propozycją zajęc baletowych dla maluchów.. Zastanawiam sie czy takie zajęcia mają sens.. Są organizowane w domu kultury... pisali, że w małych grupach.... Proszę poradźcie mi coś... Moja córcia ma już 5 lat...i coś z zajec ruchowych by sie jej przydało.
  • Z góry przepraszam za przydługi wstęp... Parę tygodni temu zapisaliśmy naszą 4-latkę do studia taneczno- aktorskiego przy Moliera (filia przy Twardej). Studio ogłaszało się, że ma zajęcia dla 4latków. Ortopeda stwierdził, że dla naszej małej byłby to fajny dodatek do gimanstyki korekcyjnej (mała ma wadę postawy), bo "balet" dla dzieci w tym wieku to głównie rytmika przy pianinie, dobre ćwiczenia na rozciąganie itp. mała była zachwycona zajęciami, choć były późno (godz. 17ta) jak dl...
  • Witam. Maja 4 letnia córeczka uwielbia tańczyć, a jaj marzeniem jest zostać bletnicą. Czy może ktoś z Państwa zna jakieś ognisko na którm Zosia mogłaby się spełnić w roli baletnicy interesuje mnie okolica Gdańska.
  • Znacie jakieś fajne miejsca gdzie prowadzone są zajecia taneczne dla maluchów? Moje dziecię stało się fanką Angeliny Balleriny i ciągle chce tańczyć, a że ma niewielką nadwagę wyszłoby to jej na zdrowie. Coś w formie zabawy, jest coś takiego jak balet dla maluchów ( mini balet oczywiście :-) nie mam podejścia ambicjonalnego w tym temacie))) ?
  • Moja mała ma 18 miesiecy i nudzi sie ze mna w domu jak jest ciepło wychodzimy na dworek,ale przeciez na dworku nie jest ciepło cały rok.Tak wiec zastanawiam sie nad jakimis zajeciami dla mojego dziecka moze jakies zajecia w domu kultóry ,balet,tenis:-)?Drogie mamy czy posyłacie swoje dzieciaczki(w podobnym wieku)na jakies zajecia/Prosze o jakies podpowiedzi,zastanawiałam sie nad szkołą helen Doron i nie jestem jeszcze pewna,moze dla mojej małej jakies inne zajecia bedą bardziej in...
  • Rozważam zabranie do Teatru Wielkiego mojego czterolatka na w/w spektakl. I tu mam pytanie czy nie jest na to trochę za mały? pozdrawiam Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się