balet

(4 wyniki)
  • Może ma któraś z Was? Chodzi mi o body z długim rękawem ale coś w tym rodzaju. Moja Klara zaczęła chodzić na gimnastykę artystyczną a tam rewia mody, lepiej niż w balecie mimo, że Pani mówiła, że getry i bluzka wystarczą. No i teraz jest "mamo ja też takie chce". Na Allegro coś tam jest ale albo brzydkie albo koszmarnie drogie. Wiem, że w H&M mają chyba taką serię z Hallo Kitty m ma iść zobaczyć bo pracuje obok H&M ale zawsze zapomina. Chodzi mi o rozmiar tak na 7-8 lat mniej więcej 122 do 134.
  • wysyiedziałyby na dwugodzinnym balecie z przerwą? Bo moja ma straszną zajawkę na wszelkiej maści tańce, przedstawienia, teatry itp. Do naszej mieściny przyjeżdza balet i właśnie zakupiłam bilety (drogie cholernie jak dla mnie) ale mam wątpliwości czy wysiedzi. Bo podobać się jej będzie na pewno - tylko, że może zbyt długo. No i to balet jednak bez dialogów.
  • :)) Nareszcie :) po prawie 1,5 roku ide na tańce z nm . Malwina zostaje z mja dobra kolezanka, ktora byla tak kochana ,ze powiedziala ze moge wrocic nawet jutro p-o poludniu ;) Trzymajcie kciuki zeby kaca nie było ! :P
  • Zaprosiłam córki moich znajomych i Brunka do Aquarium w Krakowie. No i... w sumie dzieci miały frajdę, ale ani znajomi, ani my rybek nie mamy. Generalnie ok, ale bez szału. Byłam w fajniejszych miejscach z dziećmi. Tutaj kilka zdjęć - przepraszam za jakość, ni emogłam używać lampy, a te na których jestem ja robiła Julka :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się