balet

(10 wyników)
  • Witam! Szukam dla córy fajnego miejsca gdzie mogłaby zacząć nauke baletu w krakowie. Mam dwa fajne miejsca ale zajęcia zaczynają sie o 16 czy 16.15 i w praktyce nie jestem w stanie tam dojechać... Czy znajdzie sie coś ok.godziny 17,18???
  • poszukuję zajęć dla czterolatki.
  • chętnie okolice Ruzaju. szukam namiarów
  • Witam! Czy ktoś może mi poradzić, gdzie warto zapisać 4-latkę na zajęcia taneczne/baletowe? Córka chce chodzić na balet, ale może są palcówki, gdzie są zajęcia i baletowe i np. tańca tradycyjnego i nowoczesnego. Jaki jest (mniej więcej) semestralny/roczny koszt? Z góry dziękuję. :)
  • Gdzie można w Krakowie zapisać 3,5 letnią dziewczynkę na zajęcia taneczne typu balet ale i inne....???
  • czy możecie polecic jakieś zajeci abaletowe od września dla 5-latki. Takie, żeby cieszyły i były przyjemnością. Czy macie jakieś dowiadczenia. Pozdrawiam
  • Mam dwa pytania: 1. Czy macie zdanie na temat szkoły baletowej na Rynku i sensowności tamtejszych zajęc dla 4-5latków 2. Gdzie na basen z pięciolatkiem? - chodzi o naukę pływania Dzięki Pozdrawiam Weronika
  • Witam...możecie poradzić i podać namiary na zajęcia taneczne(min.balet,rytmika)na które warto zapisać roztańczona pięciolatkę??
  • proszę o opinię, jeśli oczywiście możecie coś o tych szkołach napisać.
  • Hej widziałyście wczoraj Mam talent?i te przedszkolaki grające na skrzypcach,bardzo nam się spodobało i naszej młodej też. Nie wiecie przypadkiem czegoś o jakiś takim fajnym zespole,zajęciach gdzieś najlepiej w śródmieściu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się