balet

(5 wyników)
  • witam, może wiecie gdzie w poznaniu są prowadzone zajęcia baletowe dla trzylatki? z góry dziękuję za odpowiedz pozdrawiam
  • szukam zajęć baletowych dla niespełna 5 letniej dziewczynki, popołudnia lub weekendy (bardziej), nie chciałabym zajęć zbyt wymagających, raczej forma zabawy, ogólnorozwojowe, tańce z elementami baletu możecie coś polecić?
  • Witam wszystkie mamy. Poszukuję zajęć baletowych dla dwulatki. Czy któraś z mam uczęszcza z dzieckiem na tego typu zajęcia w Poznaniu. Poproszę również o radę, czy dziecko w tym wieku nie jest jeszcze za małe na tego typu zajęcia...
  • odstawiony synuś po 7 miechach od piersi .Więc mam troche wolności przydałoby sie odreagować i [powiercić kapciem po podłodze ] GDzie ??? polećcie coś !!!Dawno temu tzn przed ciążą chodziłam do Bogoty (fajnie) A może znacie fajne miejsca (takie bez 16latek roznegliżowanych czekających na sygnał) Emamy dajcie znać
  • Witam, chciałabym mojego smyka posłac na zajęcia tańca. Skończył 3 latka. Może wy znacie jakąś szkołę lub takie kursy? Dziekuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się