balet

(3 wyniki)
  • Chyba dawno tego tematu nie było. Ja się jakoś wcześniej nie wybrałem do Bolszogo, a teraz go remontują, więc też za bardzo nie ciągnie. Za to balet jest obecny w telewizji. To tak na dobry początek: pl.youtube.com/watch?v=XP9tzWtLFus pl.youtube.com/watch?v=MNmcXhQMUSU
  • Czy ktos z Państwa moglby mi podac linki albo cos napisac o primabalerinach Baletu Bolszowo Tietra w Moskwie z ostatnich 40 lat - widzialem kilka ale nie moge sobie ich przypomniec, jedną z nich pamietam z wystepu dyplomowego w Szkole w ówczesnym Molotowie w 1966 roku z podwójnej roli Odetty-Odylii. Andrzej
  • Narodowy bojkot czy marna reklama? W Olsztynie, Lublinie i Warszawie odwołano koncerty moskiewskiego Teatru Bolszoj, bo ludzie rozgoryczeni rosyjską wizją historii masowo zwracali bilety Oddając bilety, ludzie tłumaczą, że to jedyny sposób sprzeciwu wobec słów prezydenta Putina, który podczas obchodów rocznicy końca II wojny światowej nie wymienił Polski w gronie państw koalicji antyhitlerowskiej - opowiada Wiktor Świtoniak z Podlaskiej Agencji Koncertowej, organizatora trasy w ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się