Dodaj do ulubionych

hotel hight beach Malia

27.01.10, 10:43
Był ktoś w tym hotelu?
W katalogu Scan Holiday wygląda fajnie
www.scanholiday.pl/wakacje/grecja-kreta/hotel-high-beach/
ale ponoć to nowość, więc mało opinii rodaków, a opinie zagraniczne podzielone.
Wg opisu hotel gruntownie odnowiony w ubiegłym roku, zdjęcia hotelu bardzo
ładne, ale jest jedno na holidaycheck, które wprowadza pewien niepokój-
www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+High+Beach-ch_ub-hid_48241.html?action=detail&mediaId=1156905183
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: hotel hight beach Malia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:43
      Jeśli cena i pokoje Ci odpowiadają to jedź i nie martw się tym zdjęciem. Byłam
      w hotelu obok - Sirens Beach we wrześniu. Hotel jest przy najładniejszej plaży w
      Malii - żółciutki i drobny piaseczek na plaży, łagodne zejście do morza. Via a
      vis hotelu jest widoczna na zdjęciach malownicza wysepka z białym mini
      kościółkiem. Po wyjściu z hotelu jesteś w centrum części wczasowej Malii z
      restauracjami, sklepami, wypożyczalniami quadów, skuterów, rowerów itp. W środku
      "Twojego" hotelu nie byłam, ale od strony plaży wygląda na zadbany. Służę info
      o okolicy.
      • Gość: ann Re: hotel hight beach Malia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:51
        To zdjęcie jest zrobione dokładnie na "mojej" plaży przed hotelem Sirens Beach z
        widokiem na High Beach
        www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+High+Beach-ch_ub-hid_48241.html?action=detail&mediaId=1155743241
        • w-ella Re: hotel hight beach Malia 27.01.10, 12:12
          bardzo dziękuję za dobre informacje :)
          do jutra muszę podjąć decyzję, na razie mam wstępną (nie wiążącą) rezerwację.
          pozdrawiam cieplutko
          • Gość: ann Re: hotel hight beach Malia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 12:29
            Tylko jeśli jest wybór to radziłabym pokój z widokiem na morze, lub bocznym
            widokiem na morze, bo zawsze przy hotelu gdzieś jest śmietnik i można trafić na
            gorsza stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka