bemowo

(6 wyników)
  • Co za propaganda z naszych podatków co miesiąc zaśmiecająca nasze skrzynki pocztowe. W ostatnim BN dowiedziałem się, że stare władze zniszczyły oświatę na Bemowie a nowe ją ratują budując przedszkole w budowanym bloku komunalnym i w Warszawa mamy najlepszą w kraju komunikację miejską. Autorzy tych wypocin na cześć aktualnych pupilków władzy są anonimowi. Chyba wstydzą się swojego wazeliniarstwa na zamówienie z naszych podatków. Nie chcę aby za moje pieniądze było coś takiego utrzymywane. ...
  • Jak czują mieszkańcy Jelonek?
  • Jako mieszkaniec Bielan (Chomiczówka), często podrózujący na Bemowo, zauważyłem, że tramwaje na odcinku Broniewskiego-petla Bemowo jeżdżą puściutkie, podczas gdyautobusy na tej samej trasie jeżdzą pełne. Widać zatem, że ludzie głosują nogami i wybierają autobus zamiast tramwaju. Czy nie sądzicie, że budowa tego odcinka linii tramwajowej była bezsensowna i tak samo budowa linii tramwajowej między Radiową a Górczewską będzie bezsensowna i co najwyżej skłoni ZTM do porwania obecnych sensownyc...
  • Po raz kolejny (tym razem chyba już ostatni) szwagierka dała się nabrać na zakup słodkości w "cukierni" Cieślikowski w Carrefour Bemowo. W niedzielę kupiła ptysie - były tak stare, że aż przykleily się do pudełka, a ciasto było twarde jak w krakersach. Bitej śmietany nie skomentuję, bo nikt nie odważył się jej spróbować. To już kolejny tego typu numer w tej cukierni. Serdecznie odradzam zakupy w tym miejscu.
  • Witam wszystkich, Chciałbym ostrzec wszystkich Warszawiaków przed człowiekiem, który wywołując uczucia litości wyłudza od ludzi pieniądze na ulicach Warszawy. Ostatni raz widziany pod ratuszem Bemowo od strony Poczty w piątek (19.03) ok. godziny 20.30. Człowiek ten podchodzi do przechodniów błagając o podwiezienie do Garwolina, gdzie ponoć jego żona miała wypadek samochodowy, w którym uczestniczyły jego dzieci. Mowi, ze sam nie moze prowadzić, bo przed chwilą pił w restaurac...
  • czy polecicie jakies tanie i dobre rolety- interesuje mnie wykonanie usługi jak i samodzielne montowanie. polecicie cos ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się