Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      bemowo

bemowo

(6 wyników)
    • Wiem, że było już wspomniane w innym wątku o tej promocji (50 zł w bonach za 100 zł wydane na zabawki) ale wrzucam do tytułu bo może ktoś skorzysta. Zabawek jest całe mnóstwo, dokładano też w czasie kiedy tam byłam.
    • osobiście byłam zaskoczona ale oczywiście mile bo daleko mi do sklepu na ursynowie buty zakupiłam są super jestem bardzo zadowolona dobrze,ze wstrzymałam się z zakupem ecco
    • Byłam 2 godziny temu. Zajrzałam na zabawki tak kontrolnie. W gazetce info, ze od 14tego tymczasem wszystko juz na półkach! Kupiłam między innymi ośmiornicę play doh - była jedna z dwóch! Przy czym druga miala porozrywane opakowanie... no i po co oni takie daty w gazetkach podaja??? Martynka 01.08.2004 i Gabrysia 27.02.2006
    • Może ktoś wie, gdzie w Warszawie jeszcze jest wybór sandałków dla dziewczynek (rozm. 21 -22 i 28)- najchętniej w Centrum, albo Bielany - Bemowo.
    • DZiewczyny ortopeda zalecił mojej córce noszenie butów z obcasem thomasa. czy któraś z was wie gdzie w Warszawie można takowe kupić?
    • W których sklepach w Warszawie jest duży wybór "słoiczków" Gerbera i innych produktów dla niemowlaków? Poszukuję m.in. dyni Gerbera oraz kleiku kukurydzianego Netsle. Byłam w Auchan oraz kilku mniejszych pobliskich skelpach, ale niestety nie udało mi się kupić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się