Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      bemowo

bemowo

(35 wyników)
    • Witam Jest juz wątek taki z innego miasta moze więc warto zrobić taki z Warszawy? Opiszcie egzaminatorów z Bemowa.
    • Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego, sprawdzonego , cierpliwego instruktora który jeździ po Bemowie, z góry dziękuję
    • Witam! Mam takie pytanie, kto zdawał o 6 rano egzamin na Bemowie? jaki jest ruch na ulicach pomiędzy 6 - 7 rano? Wiem, wiem zaraz odezwą się mądralińscy którzy powiedzą, że jak ktoś ma zdać to zda o każdej porze dnia i nocy. Pytam po prostu z ciekawości, ponieważ wkrótce będę miała egzamin i już zaczynam się stresować :/
    • Egzamin był dziś o 11:00. Zapamiętam ten dzień do końca życia :)) Straszliwie sie denerwowałem. Było to moje czwarte podejście (poprzednie 3 na Odlewniczej) - pewnie tez pomogły te siódemki w dacie :) Pozdrawiam
    • Ile się czeka teraz na egzamin praktyczny w WORD Bemowo? Czy skróciły się troche terminy?
    • Zastanawiam się nad wyborem WORDu na egzamin, a wiąże się to z wykupieniem kilku dodatkowych jazd "w pobliżu" Ile się teraz mniej-więcej czeka na egzamin? I jeszcze pytanie z przymrużeniem oka - gdzie "łatwiej" zdać (chodzi mi o trasy po mieście)? ;)
    • Dziś miałam egzamin (pierwszy) na Bemowie. Oblałam na mieście już pod koniec egzaminu. Ogolnie jeździło mi się dobrze. Teraz zapisałam się na drugi termin i..... dopiero mam 5 września. Nie wiem czy czekać tak długo czy zaryzykować i udać się do Łomży. Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Gdzie zapisać się na jazdy, żeby potem moc zdawać w Łomży - jak to wygląda? I czy w miesiąc uda się zapisać w Łomży na egzamin? Co radzicie? Dzięki z góry za wszelki rady Pozdrawiam
    • Dziś zdawałam na bemowie, poległam na górce, pech straszny bo nie miałam z górką żadnego problemu. Wylosowałam autko 39 i młodego instruktora na oko 35 lat, dość miły ale konkretny , powiedział że łuk perfekcyjnie zrobiłam więc ja już oczami wyobraźni widziałam się na mieście :((( Nie wie co się stało, gazu dodałam , sprzęgło popuściłam ale chyba za mocno zaciągnęłam ten ręczny i potem szarpałam go i nie mogłam go zwolnić i to mnie zdekoncentrowało:((( a szkoda bo wczoraj na jeździe był...
    • Prosze o podanie tras egzaminacyjnych jesli pamietacie ( chodzi o osrodek Bemowo Powstanców) i komentarz ile razy podchodziliscie do egzaminu i czy bylo ciezko??? Mnie niedlugo czeka pierwsze podejscie!!!!!
    • dzisiaj mam egz o 16, ktoś jeszcze zdaje dzisiaj po południu na Bemowie??? trzymajcie kciuki :D ps.no i opiszcie swoja wrażenia z dzisiejszego pobytu na Bemowie...
    • Witam! Czy wiecie moze od kiedy beda na Powstanców Toyoty? Słyszłam ze miały pojawic sie od lutego, wiec czy dzis juz ktos zdawał na toyocie? A poza tym czy mozecie polecic w warszawie jakas szkołe jazdy, która ma toyotę na jazdy doszkalajace przed egzaminem.
    • Witam wszystkich czytających. Przeczytałam w którymś z wątku, że nie można zawracać na skrzyżowaniu ul.Powstańców Śląskich z ul.Wrocławska, skrzyżowanie przy McDonaldzie na Bemowie. Moje pytanie brzmi: DLACZEGO?? Nie ma tam zakazu zawracania, nie ma sygnalizatora S-3 nakazującego jazdę w lewo, nie ma lini pojedyńczej czy podwójnej ciągłej, by nie można było zawrócić. Proszę o wyjaśnienie... Z góry dziękuję :). Do poczytania:).
    • witam mialam 3 lata przerwy w zdawaniu na prawko założyłam rodzinę i tak prawko odeszło na bok teraz z powrotem wracam bo chcę dokończyć prawko moje pytanie brzmi teraż zapisałam się do na jazdy doszkalające w osk na bemowie do wtorku mam podjąc decyzję gdzie złożyć papiery do bemowa czy na odlewniczą co radzicie gdzie zdawać? wcześniej zdawałam na odlewniczej i potem przerwa.może wrócić na odlewniczą ?czy to bemowo chociażtam się boje bo nie znam okolic bemowa?
    • Może ktoś zna aktualny czas oczekiwania na egzamin teotetyczny i praktyczny na Bemowie? Tylko proszę o prawdziwe mimo, że dzisiaj 1 kwietnia.
    • Witam, napiszcie prosze jakimi trasami kazali sie obwieżź egazaminatorzy. Mam egazmin 5 czerwca i chce troche potrenowac :)
    • dzis oblalam na skrzyzowaniu gdy je przejechalam egzaminator kazal zjechac na przystanek...i dupa tam jest zakaz zawracania hmm mysle przeciez znaku zakazu nie bylo ale no wlasnie jest sygnalizacja switlna ze strzalka w lewo...chodzi mi o skrzyzowanie REYMONTA.NA PRAWO JEST ULICA KOCHANOWSKIEGO A PO LEWO UL CONRADA,KAZAL MI ZAWROCIC I WROCIC NA POWSTANCOW....CZY TA STRZALKA ZEZWALATYLKO NA SKRET W LEWO MIMO ZE NIE BYLO ZAKAZU ZAWRACANIA TZN ZNAKU B-23??DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ
    • Witam Chciałem się zapytać czy może jest jakaś osoba na forum która zgodziła by się zamienić terminami egzaminu paraktycznego w Wordzie na powstańców śląskich. Mam termin na 15 września a zależy mi koniecznie na czymś wcześniejszym. Jestem nawet w stanie zapłacić. Czekam na propozycje
    • Bardzo prosze o inf o szkole nauki jazdy w której bez problemu mogłabym uczyć sie z kobieta- instruktorem. Bardzo zależy mi na tym, by to właśnie była kobieta (mam złe doswiadczenia;-)) najchętniej w oklicach ul Górczewskiej lub Powstańców Śl. bede b. wdzięczna za każda informację.
    • Ile się czeka ? Blagam pomozcie.
    • Witam. Za dwa dni rozpoczynam kurs na prawo jazdy w Sarbo. Czy możecie mi polecić jakichś instruktorów uczących w tej szkole a jeśli nie pamiętacie nazwiska to chociaż numer corsy. Będę wdzięczny. Nie znam nikogo kto może mi kogoś polecić. Znajomy jeździł na corsie 1 i był zadowolony - ale dość dawno i nie pamięta nazwiska instruktora oraz nie wie czy jeszcze jeździ tam. Dzięki za jakiekolwiek informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się