bemowo

(55 wyników)
  • Jestem mamą prawie dwuletniego chłopczyka. Chciałabym zapewnić mu więcej kontaktu z rówieśnikami i stopniowo zaadoptować do pójścia do przedszkola (zaczyna we wrześniu 2008). Przedszkole jest państwowe i nie ma przy nim klubu :-( Wchodzi w grę raczej tylko Bemowo, Bielany , ew. Centrum - nie mam samochodu. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
  • Jetem mamą 5-tygodniowej córeczki, chętnie poznam mamę dziecka w podobnym wieku na wspólne spacery po parkach Wola/Bemowo.
  • Witam, czy zna ktoś dobre, komfortowe miejsce, jakiś punkt pobrań na Bemowie w W-wie? Zależy mi na szybkich wynikach i miłej, komfortowej atmosferze dla dzieci jak i dla mnie, nie tak jak w państwówce na Czumy czy Powst. Śl 19, rozumiecie o co chodzi.
  • Witam. Mam dwie córki 11 i 7 lat. Chętnie poznam jakąś mamę z Bemowa lub okolic z dziećmi w podobnym wieku.
  • Witam, poszukuję prywatnego żłobka/klubu malucha dla rocznego dziecka na Bemowie, może być też bliska Wola np. okolice Wola Parku lub jadąc Górczewską troszkę dalej. Kompletnie nie orientuje się w tym temacie, nie mam znajomych, którzy mają dzieci w tym wieku, dlatego proszę o pomoc, może ktoś zna lub słyszał o takim żłobku wartym polecenia. Takich klubów powstało ostatnio sporo tylko który właśnie jest dobry. Z góry dziękuje. Zatroskana mama.
  • chętnie poznamy mamę z dzieciaczkiem z bemowa.Mam 2 dzieci ,2latka i 3 mieś.nie znam tu nikogo z kim moje 2-wu letnie dzieciątko może się pobawic a widzę ,że bardzo tego potrzebuje.zaraz zacznie się zimno i więcej bedziemy siedzieć w domu,piaskownica odpadnie i co tu robić? może jakaś mama chętnie pozna drugą mamę? mieszkam na wolfkego!
  • Witam Jak w temacie....Poszukuje mam z Bemowa, najlepiej Starego, na wspolne jesienne spacerki z maluchami. Mam rocznego synka Maxa ktory powoli zaczyna sie nudzic towarzystwem mamuski:) Ania GG 755590
  • W maju planuję ochrzcic swojego synka. Szukamy fajnego miejsca na przyjęcie dla ok.40osób.Czy możecie polecić coś dobrego i niedrogiego???Najlepiej okolice Bemowa lub Woli,proszę o pomoc!!!!
  • Czy ktoś z tych dzielnic może mnie poinformowac gdzie w tym roku organizowana jest akcja zima w mieście w którejś z tych dzielnic ,ewentualnie gdzie można tego się dowiedzieć,mam 6 letnie dziecko w szkolnej zerówce ,nie mam urlopu, i nie wiem co zrobić z dzieckiem.Amoże możliwy jest gdzieś czasowy pobyt w przedszkolu na czas ferii dla takiego 6-latka .Szkola do której chodzi córka organizuje zajęcia tylko przez 1-szy tydzień ferii,i tylko dla dzieci od 7 lat Proszę o pomoc!!! :0(
  • czy mozecie polecic mi dobrego ginekologa przyjmujacego w ramach NFZ, najchetniej z jelonek, bemowa? a moze chodzicie do ktoregos z lekarzy w przychodni na powstancow slaskich przy Hali Wola? tam miałabym najblizej.
  • czy są jakieś mamy z bemowa??
  • Witam. Bardzo proszę o kontakty do dobrych pediatrów z Bemowa. Mieszkam w okolicy Powstańców Śląskich i Górczewskiej.Pozdrawiam.
  • Polećcie dobrego stomatologa szczególnie z podejściem do dzieci. Najlepiej Jelonki, Bemowo.
  • Jestem mamą 14 miesięcznej córeczki i chętnie spotkam się z innymi mamami na spacerze.
  • Kochane dziewczyny z Jelonek lub Bemowa w Warszawie. Proponuję poznajmy się, spotkajmy na wspólnych spacerach z dzieciaczkami czy kawie (zapraszam do siebie). Mam 9 miesięcznego syneczka i mam nadzieję, że spotkam tu serdeczne koleżanki. Z niecierpliwością czekam na Wasze listy. Magda
  • Proszę poradźcie- mam córcię, która teraz ma iść do zerówki - okazuje się, że niektóre szkoły (np. Pro Futuro, którą braliśmy pod uwagę) nie robią naboru do 1-wszej klasy, tylko od razu chcą sobie wychować maluchy. Córcia jest uzdolniona muzycznie, myślałam o szkole muzycznej dla niej, ale gdyby się nie dostała, albo gdyby przez ten rok uczestnictwa w zajęciach muzycznych przy szkole nie polubiła by tego - chcieliśmy ją posłać do jakiejś społecznej na Bemowie albo Żoliborzu. Z opinii o ...
  • Witam Szukam dobrego pediatry, przyjmującego "państwowo" w okolicach Jelonek, ew Bemowa. Mieszkam tu od niedawna, zupełnie nie orientuje gdzie sa jakieś przychodnie. Najpóźniej za 2 tygodnie urodzi się moje maleństwo i chyba muszę go gdzieś zapisać? Rozumiem że nie musi to być przychodnia najbliższa miejsca zamieszkania? No i jak to jest z tą wizytą położnej po porodzie? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Ela
  • Witam, jestem mamą dwumiesięcznego Kubusia. Mieszkamy na Bemowie, a konkretnie na Górcach. Szukam mam do wspólnych spacerów:) My wietrzymy się codziennie - chyba że leje - w okolicach południa. Czekamy na towarzyszy!!! magmir@tlen.pl
  • Witam, spodziewam się dzidziusia i jak każda mama chcę dla niego wszystkiego co najlepsze. Stąd moje pytanie: czy zna ktoś dobrego pediatrę i fajną przychodnię dla dzieci na Jelonkach, Bemowie, Woli? Jestem z Jelonek, ale moge te parę przystanków zawsze dojechać na Wolę, czy Bemowo. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się