bemowo

(9 wyników)
  • Witam, Poszukuje informacji na temat restauracji Krasnodwór na Bemowie. W internecie jest mało opinii, a bardzo podoba mi się ta restauracja, i chciałabym poznać więcej opinii na jej temat. Za każde informacje będę wdzięczna :)
  • Witam Czy był ktoś na przyjęciu weselnym w restauracji LATISANA na Bemowie, ul. Powstańców Śląskich. Czy mogę prosić o podzielenie się opiniami o tym miejscu ?? Z góry bardzo dziękuje
  • Czy ktoś z Was miał lub był na przyjęciu ślubnym w Latisanie? Interesujemy się tą knajpą, macie jakieś opinie na ten temat? Jakie mają ceny? Pozdrawiam
  • Czy któraś z dziewczyn orientuje się czy salon firmowy Chris Couture w Warszawie przy ulicy Gustawa Morcinka jeszcze istnieje? Próbuje sie tam dodzwonic ale nikt nie odbiera. Nie jestem z Warszawy i nie moge tego sprawdzic osobiscie. Szukam sukni slubnej firmy Chris Couture - model Antracyt z 2005 roku. Moze wiecie gdzie moge ja dostac w Warszawie oprocz tego jednego salonu? Bardzo podoba mi sie ta sukienka ale nawet nie moge jej dokladnie obejrzec. Czy nie widzialyscie jej gdzie...
  • Ufff, wlasnie wczoraj dopelnilisny ostatniej formalnosci koscielno- proadniowej, czyli odbylismy konsultacje z psychologiem w poradni rodzinnej. Wrazenia niezapomniane, ale zdecydowanie negatywne. Po pierwsze pani spytala nas o wiek, kiedy powiedzialam ze mam 27 lat uslyszalam od niej ze wlasciwie nie powinnismy sie w ogole zabezpieczac przed ciążą, bo i tak prawdopodobnie bede miala z racji mojego wieku ( dokladnie cytujac pania "Nie jest juz Pani pierwszej młodości") problemy z...
  • Witajcie, czy ktos z was miał wesele, albo był na weselu lub przyjęciu w restauracji Latisana na Bemowie? Miejsce jest bardzo ciekawe, ale czy nadaje sie faktycznie na takie imprezy? Dzięki za wasze opinie, Kasia
  • czy znacie i mozecie mi polecic jakas niedroga, fajna i solidna kwiaciarnie w w/w rejonie? i taka ktora na słowa "wiazanka slubna" nie dowala 300% przebitki na cenie- jak to nie raz zauwazylam w innych kwiaciarniach w warszawie;-)(widzialam piekne wiazanki juz gotowe za np 120 zł ale jak pytam czy podobna zrobią ale na slub to ta sama juz kosztuje od 250;-) chyba ze to standard i w calej wawie sa mniej wiecej te same ceny czyli od 200 zł... bede wdzieczna za wskazówki.
  • Poszukujemy restauracji na jakieś 60-80 osób chętnie na Bemowie, Żoliborzu ewentualnie w okolicach. No i jeszcze zeby gdzieś w poblirzu były miejsca noclegowe. Czy mozecie cos polecić? Mamy z tym duzy problem
  • Czy możecie polecić jakieś miejsce na wesele w Warszawie, najchętniej na Żoliborzu, Bielanach, Bemowie lub w Łomiankach? Żeby nie było za drogo, bez przepychu, ale przyjemnie, najchętniej coś z ogródkiem (termin: sierpień) na ok. 80 osób? Bardzo nie chcemy wielkiej nijakiej sali z taką dyskotekową kulą wiszącą pod sufitem. Będziemy wdzięczni za wszystkie rady praktyczne, dopiero zaczynamy się zapoznawać z tematem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się