-
Nie bardzo wiem od czego zacząć, ale spróbuję uporządkować. Jestem nauczycielką na wychowawczym, więc na nianię mnie nie stać (no chyba że na jakąś super tanią). Prawdopodobnie będę musiała znaleźć nową pracę, bo przeprowadziliśmy się i nie dam rady zaprowadzić dziecka do żłobka lub przedszkola iprzejechać Warszawę z Bemowa na Ursynów tak, żeby zdążyć na 8.00. Nie mogę szukać nowej pracy jeśli nie będę miała pomysłu na zorganizowanie opieki nad dzieckiem. Myślałam, że oddam go do żłobka (Mich...
-
Nie bardzo wiem od czego zacząć, ale spróbuję uporządkować. Jestem nauczycielką na wychowawczym, więc na nianię mnie nie stać (no chyba że na jakąś super tanią). Prawdopodobnie będę musiała znaleźć nową pracę, bo przeprowadziliśmy się i nie dam rady zaprowadzić dziecka do żłobka lub przedszkola iprzejechać Warszawę z Bemowa na Ursynów tak, żeby zdążyć na 8.00. Nie mogę szukać nowej pracy jeśli nie będę miała pomysłu na zorganizowanie opieki nad dzieckiem. Myślałam, że oddam go do żłobka (Mich...
-
Witam,
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, ze przeniesiemy się do Warszawy, a konkretnie na (do?) Bemowo. Proszę powiedzcie mi parę słów o tym miejscu - jak się tam mieszka z małym dzieckiem, czy jest gdzie spacerować i takie tam... :-) Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Zależy mi też na czasie (dziś chcielibyśmy dzwonić do właścieli mieszkania które ewentulanie będziemy wynajmować).
Dziękuję i pozdrawiam
kasia
-
w OSETII - Tak Pieknie spiewal dzis Rysiu Rynkowski na koncercie pod Gmina ...
a ja stałam i WYŁAM jak bóbr, ech no serce mi ze smutku chyba peknie :((((((((