bemowo

(8 wyników)
  • Mam pytanie do przyszłych mam z Bemowa, który szpital wybierają?
  • dzięki !
  • Szukam dobrego gina na Bemowie, który USG ma w gabinecie(i umie z niego korzystać:))i dobrze poprowadzi ciążę. Najlepiej okolice wrocławskiej ale może być też dalej:). Jeżeli możecie kogoś polecić to z góry dzięki. Może przyjmować na NFZ lub prywatnie(ale proszę o cenę wizyty). Pózno dowiedziałam się o ciąży (w 6,7 tyg) a brałam wcześniej leki i bardzo mi zależy na dobrym specjaliście.
  • cześć mam prośbe czy któraś z was może polecić dobrego lekarza państwowego z okolic woli lub bemowa w warszawie?? bede wdzięczna za info pozdrawiam aga
  • Witam serdecznie, jestem w 8-mym tygodniu ciazy. Za mna dwukrotne USG w przychodni prywatnej (2x 120 zl). Wszystko ok:) Jednakze chcialabym wybrac dobrego ginekologa, ktory poprowadzilby moja ciaze i ktory jednoczesnie pracowalby w dobrym szpitalu. Moze byc prywatnie, chociaz wolabyam nieodplatnie przez NFZ. Rownoczesnie byloby super, gdyby przyjmowal w NFZ na Bemowie - na Czumy, Powstancow, Wroclawskiej, lub gdzies na Woli? Prosze o informacje, dzieki! Pozdrawiam, Karolka
  • umowilam sie tam na usg ,czy mozecie sie podzielic opiniami jak znacie to centrum .proszeeeeeeeeee
  • przyjmujących w oklicy Bemowa. Proszę o namiary.
  • niedawno sie przeprowadziłam na Jelonki, muszę sobie szybko zrobić mocz, krew, glukoze itp (5 miesiac) może znacie adres, telefon do jakiejś kliniki ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się