Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      bemowo

bemowo

(14 wyniki)
    • Pytanie jak powyżej. Gdzie lepiej się wybrać? Niestety imprezy odbywają się w ten sam weekend...
    • Witam Mam pytanie orientacyjne kto sie wybiera 14 kwietnia na Bemowo z Krakowa i okolic chętnie bym się przyłączył do jakiejś grupki jeżdzę na ścigaczu Aprilią Futurą 125 v-max 160 ale tak 100-130 prędkość "podróżna" więc chętnie bym się dołączył do takich motocyklistów za , którymi nadąże rodzaj maszyn bez znaczenia chętnie zabrałbym się z amazonkami :o) Pozdrawiam Roman "Sharky"
    • Byłem na Bemowie 8 raz.......Chyba ostatni...Komercja 100% . Wjazd 20 zł.Z wystawców tylko ...Honda.KIlka konkursów,od lat tych samych w tym jeden nieudany(darcie ret-bike). Koszulka i blacha-20zł. Czyli wydając 40 zł,w zamian nic ciekawego...Lepiej wydac na paliwo.......Macie inne odczucia?
    • Wybiera sie ktoś z wołomina na Otwarcie sezonu na bemowo?
    • Tak się zastanawiam czy jechać.... Z roku na rok jest coraz gorzej.W 2009 jeden wystawca,te same pokazy,jeden -nawet nie udany...Wjazd 20 zł+koszulka z blachą 20 zł.Jakie są wasze odczucia??? Macie jakies fajne,sprawdzone otwarcia w centrum Polski?
    • Zastanawiam sie ile w tym roku ludzi będzie. Ja mam zamiar dojechac. Napiszcie jak chcecie
    • bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbtU9dikwI/AAAAAAAAAic/z1x6zYL819k/s1600-h/oglaza-1.jpg bp3.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbt6ddik0I/AAAAAAAAAi8/Vd467HK-HoQ/s1600-h/oglaza-2.jpg bp2.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbtzNdikzI/AAAAAAAAAi0/nudE-dhfK8U/s1600-h/libor-podmol.jpg bp0.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbtrtdikyI/AAAAAAAAAis/xMOll7Sn11U/s1600-h/libor-podmol-2.jpg bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbtc9dikxI/AAAAAAAAAik/jbNGWtGElh0/s1600-h/oglaza-3.jpg bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SCbtG9dikvI...
    • j/w Jakieś typy?? Może motorynka z silnikiem WSK'i
    • W jakim dniu jest planowane? Orientuje sie ktos? Dziekuje i pozdrawiam
    • Witam Stoje przed wyborem szkoły jazdy - w grę wchodzą dwie - Sarbo i Pro Motor. Wiem, że w Sarbo jest wszystko naprawdę profi jeśli chodzi o kat B (sam robilem tam prawko 10 lat temu :))natomiast o kat. A nic nie wiem... Z kolei slyszalem sporo dobrego o Pro-Motorze, jednak sprzętowo odstają in minus od Sarbo, no i jeździ się z Plecakiem-Instruktorem - jazda 250-tką z plecakiem po mieście to mało fajna sprawa:) Może ktoś z was ma doświadczenia z którąś z tych szkół?
    • www.fotorelacje.com - tutaj fotki z dzisiaj, z jutra beda jutro.
    • Sporo jest ciekawych propozycji w planowanym programie imprezy www.extrememoto.pl/plan.html ale nie mogę się dopatrzeć parady po mieście może przeoczyłem :-))
    • no to moze podsumujmy. Jesli ktos ma zdjecia to prosze u umieszczenie linkow. Z mojego punktu widzenia ... parada ok ale za co te 18 PLN placilem to nie wiem. Na placu bylem ze dwie godzinki. Zdjecia z wyprawy zajefajne. Piwo tez dobre. Palenie gumy itp jakos mnie nie "podnieca". Duzo ciekawiej by bylo jak by zorganizowac jakies doszkalanie techniki jazdy nawet takie teoretyczne ... Dodac do tego publikacje kalendarza i zaproszen na imprezy w 2005 i juz sie zaczyna robic ciekawie...
    • Zastanawam sie czy sie tma nie wybrac ogolnie niech mi ktos napisze jak jest tam wjezdzmay zostawiamy motocykle za wjazd sie coś placi?? jelsit ka to od motoru czy co jest jakas parada platna cyz nie?? ogolnie wszystko kiedy sie zaczyna kiedy jest parada itd.thc z gory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się