21.04.07, 07:34
Widze ze jest tu kilka osób znających sie na różnych firmach.
Wczoraj wieczorem rozmawiałem z facetem na temat tej firmy.
Mam mieszane uczucia duzo sprzecznych informacji na necie. Co byście mogli doradzić? Pieniadze mi sie podobają, a praca chyba jak wszędzie. Zawsze trzeba się narobić aby były jakieś efekty.
Obserwuj wątek
    • albercikmaly Re: Amvay 22.04.07, 11:46
      I- www.amway.com
      II-www.amway-europe.com
      III-www.alticor.com
      I tam szukaj odpowiedzi, nie u księdza czy Kowalskiego. Poznaj historię i
      zasięg działania.
      Podziękuj znajomemu że daje ci szanse na przyszłość, lecz nie wpadaj w euforie
      bo to nie jest praca lecz biznes.
      A biznes nie jest łatwy, nie jeden się przewiózł i to nie koniecznie na MLM.
      Powodzenia
      • adamm31sl Re: Amvay 18.07.07, 12:28
        po1 amway spalony -po 2ma dobre produktu na robaki na szybach i proszek dobry
        ale pieniadze sa w dobrych suplementach wiec co wybrac tahitiannoni
        powodzenia
        zycze wszystkim co zlego to nie ja
        • skory1 Re: Amvay 19.07.07, 20:26
          adamm31sl napisał:

> po1 amway spalony -po 2ma dobre produktu na robaki na szybach i proszek dobry
          > ale pieniadze sa w dobrych suplementach wiec co wybrac tahitiannoni

Kolega dał się już poznać jako osoba uprawiająca "czarny marketing" w stosunku
          do konkurencyjnych firm z branży mlm na innym forum. W dodatku wtarabania się w
          wątek dotyczący AMWAY by reklamować swój konkurencyjny biznes. To właśnie przez
          takie zachowania psuje się etyczny wizerunek branży mlm. Zastanów się co robisz
          adamie... Tak się nie postępuje.
    • kan01 Re: Amvay 30.06.07, 22:22
      a ja Ci powiem tak: Na necie piszą różni ludzie, ci co im się powiodło będą
      pisali TO JEST SUPER, ci którzy nic nie zarobili będą pisali BEE - nie wierz
      tym co mówią "to jest super", nie wierz tym co mówią "to jest bee" tylko
      sprobuj sam, odpowiedz sobie na jedno bardzo ważne pytanie: "czy ten biznes by
      zadziałał dla mnie ??". Jeśli TAK, to rób go, bo jest tego wart.
    • justa_79 Re: Amvay 02.07.07, 15:52
      mlody9614 napisał:
      > Pieniadze mi sie podobają

co rozumiesz przez to stwierdzenie? podoba Ci się plan marketingowy tej firmy?
      bo chyba nikt Ci nie powiedział, ile będziesz zarabiać? tego nie da się
      powiedzieć...
      • scool Re: Amvay 19.07.07, 17:44
        Pewnie nikt nie powiedział ile będzie a raczej ile może zarabiać ;)
        Ze swojej strony mogę powiedzieć tak - pieniądze Ci sie podobają ? Ekstra,
        wystarczy jeśli je jeszcze polubisz a w tak zwanym międzyczasie weź sie do pracy :).
    • vanessa.iwa Re: Amvay 01.10.13, 20:06
      Drodzy Państwo, jestem dystrybutorem Amway od 4 lat. W Internecie można znaleźć wiele sprzecznych danych. Jeśli poszukujecie Państwo fachowych informacji na temat samej firmy, lub profesjonalnego dystrybutora produktów, proszę o kontakt. Jestem wizażystką i instruktorką fitnessu z dużą wiedzą na temat samej firmy i jej produktów. Chętnie odpowiem na wszytskie pytania.

tel. 660 708 928
      strona www: www.dabrowskaiwona.pl
      email: iwona.h.dabrowska@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka