bledy

(5 wyników)
  • wlasnie jestem w trakcie pisania planu prezentacji i nie mam zielonego pojecia jaka teze postawic we wstepie i jak pozniej dobrac argumenty, generalnie bede charakteryzowac poprawnosc, normy i bledy po kolei, zrodla bledow, ich znaczenie i sposoby zwalczania, ale pomyslu na teze nie mam, pomoze ktos? z gory bardzo dziekuje
  • wiele osob pisze, ze stracilo pkt na glupich bledach :/ ja tez tak mam. Co sie dzieje? Jakies zacmienie umyslowe, ze takie durnoty mozna popelnic na egzaminie :/ nie tlumacze tego nerwami, nie wiem czemu tak jest. Wrrrrrrrrrrr!
  • jak to jest z błędami rachunkowymi? tzn. jak sie ma dobry tok myślenia a na przykład się przez dwa nie pomnoży albo minusa nie przeniesie??? bo na starej maturze normalnie przyznawali full punktów... a teraz jak jest??????
  • Myslicie ze jest mozliwe aby zobaczyc jakie bledy sie zrobilo?Jak tak to co trzeba zrobic?Jakies odwolanie pisac?
  • Czy jest mozliwe, zeby po wizycie w CKE komus ZMNIEJSZONO ilosc punktow? Bylem swiadkiem jak dziewczynie podniesli o 11 procent ale nie wiem na ile oraz chlopakowi z 29% na 31% i dostal upragnione swiadecto (skakal z radosci pod sufit:P). Ale czy CKE moze obnizyc punktacje po ponownym sprawdzeniu arkusza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się