Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      bledy

bledy

(5 wyników)
    • witam, jestem moderatorem forum zdjeciowego "bizuteria" i na stronie pojawily sie bledy: 1. zniknal tekst o czym jest to forum, kto jest moderatorem, gdzie mozna brac udzial w dyskusji (link do forum "bijou wariacje"). 2. forum nie nalezy juz do for zdjeciowych (a bylo na pierwszym miejscu pod wzgledem popularnosci i aktywnosci) 3. nie ma mozliwosci dodawania zdjec!! Prosze o jak najpilniejsze usuniecie usterek. pozdrawiam ps. w razie pytan prosze pisac na mejl gazetowy.
    • za bledy na forum. to drobiazg ale nie widze nowo wpisanych postow, mimo ze wybily juz na liczniku, wiem o ktorej godzinie, ale zobacze ja az kilka minut dopiero. czy zacial sie Wam fax?
    • dlaczego usunieto moj watek? a moze PRZED usunieciem moderator odpowiedzialby na moje pytanie? albo chociaz przeniosl watek do tego zalinkowanego na gorze?!!! chamstwo.
    • jak lezal, tak lezy: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4775870
    • przykryjcie mu ciemiączko. Dziś forum ma czkawkę. Są chwile, gdzie osiąga rekordy szybkości, a za moment zwalnia do granic wytrzymałości. Maas, prosiłam, żebyś zastrzeliła techników, ale chyba tylko ich POstrzeliłaś. Dobij, cholera DOBIJ!!!!!!!!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się