bledy

(4 wyniki)
  • Nigdy nie mialam klopotow z ortografia. w szkole z dyktand piatki, poprawne wypracowania, na studiach tez ok. Od jakiegos czasu - gdzies tak od pol roku zaczelam robic straszliwe bledy. I to w takich zwyklych wyrazach jak morze/ moze, porzadek, pozytek (nawet teraz nie mam 100% pewosci, ze napisalam dobrze) Skad to mi sie wzielo?? dalej sporo czytam, moze nie tak baaaardzo duzo, ale czytam. Starosc mozgu w wieku 28 lat???? Wstyd mi szczegolnie jak mam cos napisac dla kogos, albo p...
  • witajcie,mam kolejne pytanie: jezeli rodzic nigdy nie rozmawial ze swoim dzieckiem na zadne wazne zyciowe tematy-to my jako dorosli mamy prawo pozniej popelniac zyciowe bledy?tak?bo niby skad mielismy wiedziec jak postapic?
  • Dziwaczka(11)

Jestem taka dziwna. Jestem tak cholernie niepewna siebie, ze to ludzkie pojecie przechodzi. Jestem niepewna swoich opinii, reakcji, uczuc, decyzji. Nie moge utrzymac kontaktu wzrokowego z rozmowca, bo wydaje mi sie, ze kogos oszukuje! nie jestem pewna, czy to, co aktualnie ma wartosc dla mnie nie rozbije sie w drobne kawalki za moment. I jakze czesto sie rozbija! Wiem, ze to dlatego, ze zalozylam sobie ta niepewnosc. Ale jak tego nie zrobic, skoro zdarzylo mi sie popelniac bledy i...
  • Wscieklosc, rozczarowanie, zlosc....na samego siebie. Czy majac juz te swoje lata zalujecie jakiegos bledu ?Tzn. zrobiliscie cos,jakis blad co doprowadzilo zycie do tego stanu co teraz jest? Czy majac dzisiejsza wiedze ale wracajac sie jakies pare/parenascie lat zmienilibyscie cos?. Dam moj przyklad...Wpakowalam w cos forse bo bylam ambitna....za ambitna....teraz splacam dlugi...A gydybm tylko wtedy nie szla za glosem urazonej ambicji....mialabym juz to o czym marze....Tzn.dom... ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się