ewelinka198520 12.05.08, 08:16 macie czasami ak,ze nic wam sie nie chce,wszystko dookola wkurza,rozwalilybyscie po kolei kazdego czlowieka,smutno jakos i nie wiadomo o co wam chodzi?? aha...i to nie jest napiecie przedmiesiaczkowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: co mi jest 12.05.08, 08:23 > macie czasami ak,ze nic wam sie nie chce,wszystko dookola > wkurza, tak rozwalilybyscie po kolei kazdego czlowieka,smutno jakos i nie > wiadomo o co wam chodzi?? nie aha...i to nie jest napiecie > przedmiesiaczkowe... nie wiem, może fochy? To przejściowe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: co mi jest 12.05.08, 08:26 aha...i to nie jest napiecie > przedmiesiaczkowe... brak seksu ? zmeczenie? deprecha? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: co mi jest 12.05.08, 08:58 Co Ci jest? Zmeczenie lub brak seksu. Kobiety maja fajnie, zawsze moga zrzucic wine na hormony: a to PMS, a to srodek i hormony buzuja...No i oczywiscie okres... Aha, no i zdarza mi sie tez tak miec. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co mi jest 12.05.08, 09:01 jesteś w ciąży? problemy emocjonalne? nadpobudliwość? brak opanowania?? wszystko ci może być .... Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka sorry, ale nie na temat. 12.05.08, 09:03 A moze i na temat...Zacikawila mnie sygnaturka doral2 i poczytalam. Polecam dla poprawienie nastroju. Dobre), umialam sie. Odpowiedz Link Zgłoś