brat

(34 wyniki)
  • Mam problem mieszkam z chłopakiem w moim mieszkaniu. Jego brat chce się do nas wprowadzić na 3 miesiące czyli do końca wakacji. Może i mogłabym się nad tym zastanawiać ale irytuje mnie jego zachowanie jak do nas przyjeżdza na kilka dni. Ich mama nie pracuje wiec mają w domu jedzenie podstawione pod nos to dla niego jest naturalne, że ja mu będę gotować. Oczywiśćie jak przyjeżdza to częstuję go obiadem ale nie widzę powodu, żebym miała przez 3 miesiące stać przy garach. A jak np ...
  • Mam młodszego brata i z rozczuleniem patrzę czasem na jego poczynania: *przebiera się przed i po wizycie w toalecie *rozmawia pół godziny przez telefon po czym oświadcza, że to do mnie *wyprasza wszystkich z kuchni, gdy je, bowiem nie lubi być wtedy podglądany(?!) *nigdy nie je posiłków z nami, bo brzydzi go widok jedzącego człowieka *ma swój talerz, kubek i sztućce, wszystko trzyma u siebie w pokoju i nikt tego nie może dotknąć (aż dziw bierze, że nakłada sobie z tego garnka CO WSZYSC...
  • przestań, proszę...
  • Czy Wojsko to jeden Wielki Brat
  • Od jakiegos czasu tak sie zastanawiam dlaczego spoleczenstwo tak nie znosi braci K? Nie jestem w temacie, kompletnie nie interesuje sie poltyka, nie obchodzi mnie to kto wsszedl do sejmu a kto do "Bialego Domu", kto zostal premierem a kto ministrem rolnictwa. Wiec pytam: o soo chozi?;P
  • poraża nawet mnie. pokazywarka.pl/v8hhar/ jak można coś takiego wysmażyć i wysłać- w głowie się nie mieści...
  • Ciekawa jestem jakie macie wspomnienia z wczesnej młodości spędzonej z bratem lub siostrą. Bo ja pamiętam: -jak bijąc się wypadlismy przez podwójne okno na taras / co lepsze szybę udało sie przed powrotem mamy z pracy wstawić/ -tłkąc się czym popadnie wbiłam mojemu bratu w noge długopis / do tej pory ma niebieskiego pieprzyka/ I z podwórka znajomych: -brat włożył koleżance do nosa nożyczki po czym je otworzył / skończyła na chirurgii -koleżanka połamała siostrze flet na gło...
  • strzeliłem 11/12 :-)))
  • Odwalaliście jakieś numery? Ja zostawiłam moją siostrę (4lata) na pastwę bykowi... A Wy? Macie jakieś fajne historie?
  • 'Nad miastem Boga podniesie się wielki zgiełk. Dwaj bracia zostaną unicestwieni, a twierdza nie runie. A wielki władca runie. Trzecia wojna rozpocznie się, gdy miasto stanie w ogniu" Macie jakis pomysł?
  • co w nim będzie, piszemy scenariusz: odcinek nr 66666. Ridż przerażony staje przed lustrem widzi swój pierwszy siwy włos i mówi...
  • W ciemnyn pokoju w szafie jest 9 beretów - 5 brązowych i 4 granatowe. Kazdy z pięciu braci zakłada po ciemku jeden beret na głowę, nastepnie ustawiają sie w kolejce- jeden za drugim przed ścisną i czekaja na ojca. Wchodzi ojciec, włącza oświetlenie i mowi do synów:"Niedch kazdy kolejno powie, jakiego koloru ma założony beret". Ostatni w kolejce, który widzi przed soba głowy czterech braci, mowi: nie wiem. Przedostatni, który to słyszał i widzi poprzedzajacych go, równiez mówi,ze ...
  • pierdy(4)

napiszcie o najwiekszych kompromitacjach waszego zycia o podkoldernikach jadowitych i innych takich moj brat kiedys tak pierdnol ze sie az posral ja w wieku 5 lat przez cala droge do domu marudziłam maie ze chce mi sie siusiu no ale nigdzie nie bylo toalety wiec twardo wstrzymuje i ide do domu ale wytrzymalam tylko 4 pietra klatki schodowej............:)
  • Zagubiony turysta znalazl sie na srodku pustyni. Wreszcie dotarl do domu, w ktorym mieszkalo dwoch braci i ktorzy znali kierunek jaki nalezalo podjac aby wydostac sie z pustyni.Jednak jeden z braci zawsze klamal, a drugi mowil prawde. Turysta mial prawo zadac jedno pytanie, jednemu z braci. Jak powinien sformulowac pytanie, aby otrzymac prawidlowa odpowiedz?
  • Moja siostra, gdy sie urodzilam, klula mnie szpilka. Jak troche podroslam, rzucila mna o sciane i rozwalila mi glowe. To byl hard- core! Lezalam na kanapie, krew sie lala, a mama zamiast zawiezc mnie na pogotowie, gonila siostre po calym domu z pasem. W koncu siostra owinela sie w firanke, zeby mniej bolalo. Kolezanki siostra prawie zadusila ja na smierc, takie wrazenie (negatywne oczywiscie) zrobily na niej jej narodziny.
  • Zastanawia mnie, jacy byli politycy, kiedy mieli 5 lat. Czy Lepper bawił się w blokady??? A czy bracia K. byli "prawi i sprawiedliwi"?Podzielcie się waszymi refleksjami.
  • Pamiętacie jakieś zabawne spalenie dowcipu? W książce Pratchetta krasnolud, troll i główny bohater nie mają za co kupić instrumentów, a chcą założyć zespół. Idą do lombardu, troll otwiera usta i zaczyna wyjmować diamentowe zęby, żeby je zastawić. Właścicielka mówi: - Nie dotknę czegoś, co ktoś inny miał w ustach. a troll na to: - A je pani jajka? Opowiadam to wszystko znajomemu i kończę triumfalnie: - A je pani kury? Dowcip: Wsiada pijany, starszy facet do windy i widzi punka,...
  • Tak się zastanawiam czy zacząć się jej przyglądać bliżej... No wiecie, przez lunetę, przez okno. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się