Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      brat

brat

(37 wyników)
    • ...pali trawę. Problem w tym ,że nie robi tego okazjonalnie ,ale nawet kilka razy dziennie. Zawsze był wesołym chłopakiem ,jest naprawdę w porządku ,ale chyba go to przerosło... Od jakiegoś czasu zrobił się jakiś markotny ,nic go nie cieszy i w ogóle zachowywał się inaczej niż normalnie. Przyciśnięty do muru przyznał się i mówi ,że już sobie sam ze sobą nie radzi. Rozmowa z nim dopiero mnie czeka ,bo to sprawa nie na telefon. Nie mam pojęcia z jakiego powodu ,ale widzę ,że się pogub...
    • mialam i mam taki problem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=44369577&a=44369577 .dzis wrocilam z do domu(bylam 2 dni w innym miescie) i nie mam juz polowy zelu do twarzy. moj brat i jego dziewczyna doprowadzaja mnie do szalu-nie pomaga chowanie kosmetykow-albo zuzywa mi je moj brat, albo ona kiedy mnie nie ma:(dzis wykrzyczalam(puscily mi nerwy)co o tym mysle a oni..nic. o moim problemie wie pol mojej rodziny..i nic.moj brat chodzi jak swieta krowa i nikt nic na to nie mowi!chol...
    • Witam. Mam 16 lat. Mój brat jest o 4 lata starszy. Zawsze trzymał się na uboczu, zatapiał w świecie książek, komiksów i komputera. W szkole nie uczył się najlepiej, choć możliwości intelektualne ma naprawde duże. Po prostu za bardzo skupiał się na świecie fantazji, a nie na realnym. W zeszłym roku pojechał na studia do Warszawy. Na lingwistyke stosowana. Wszystkim wydawalo sie, ze bedzie dobrze, bo on ma talent do jezykow, jednak zawalil studia. Powod? Calymi dniami zamiast chodzi...
    • mój brat strasznie pije i ćpa.. raz powybijał nam w domu okna..ale rodzice nie zadzwonili na policje ciagle cos i coś...;( raz napluł nawet mamie w twarz..to było straszne..:( a my nic nie mozemy zrobic.. nasze polskie prawo
    • Mam male pytanko do mężatek...Czy bywacie lub bywałyście zazdrosne o dziewczynę swojego młodszego brata (jeśli takiego macie). W sensie, że wasz mąż patrzy na nią, niby inaczej rozmawia itp. Czy taka zazdrość jest "normalna" Co o tym sądzicie?
    • mam 22 lata, moj brat 21 a jego dziewczyna 18.moja "szwagierka" ma zwyczaj namawiania mojego brata, zeby pozyczal ode mnie moje ubrania, ktorych ona nie zwraca przez nastepne dwa miesiace.prawdopodobnie proceder nie wyszedl by na jaw(podczas studiow mieszkam w innym miescie i rzadko jestem w domu, ale teraz wrocilam)gdyby nie czujnosc kolezanek.od 3 dni(oddala mi ubrania i buty)wie ze sobie tego nie zycze(krzyczalam o tym tak glosno, ze gluchy by uslyszal oraz powiedzilam o tym wprost),...
    • Witajcie Mam taki problem, otóż mam brata w wieku 17lat, ja mam 18... Chodzi oto, ze on nigdy nie mial dziewczyny... teraz poznal jakas zreszta znam ja i bardzo mu na niej zalezy. Jestesmy bardzo ze tak powiem zgranym rodzeństwem, mówimy sobie o wszystkim, wspieramy sie wzajemnie. Wiele razy mi on pomógł w bardzo trudnych chwilach. No, ale do rzeczy, dzisiaj poprosił mnie o dziwna rzecz zebym go nauczyła jak powinien sie calowac. Nie miał nigdy dziewczyny i nigdy wcześniej tego n...
    • mam od roku cudownego chlopaka :) ale jego brat jest o nasz zwiazek zazdrosny <sam nie ma panny> ciagle cos wymysla na mnie albo na niego ze wszyskich sil chce nas ze soba sklocic. jak jedziemy na impreze to zawsze jest juz tak napity ze nie da sie z nim normalnie pogadac a ostatnio jeszcze zaczal wspominac o mojego chlopaka bylej o ktorej istnieniu probujemy zapomniec a jej samo imie dziala na nas jak plachta na byka. dodam ze na poczatku naszej znajomosci cieszyl sie ze jego brat zn...
    • wcale nie mam pomysłu,pomozcie.Ksiazek nie czytaja,to napewno.
    • Hej,mam taki problem: moi bracia (13 i 14 lat)są pod moją opieką,bo rodzice wyjechali na weekend.I wczoraj wieczorem złapałam ich,jak starszy robił młodszemu rozbierane zdjęcia:/Jestem w szoku.i co radzicie mi zrobić? pogadać o tym z rodzicami,czy uznać za głupie żarty?A może pogadać z nimi? jak tak,to co powiedzieć? pomóżcie:(
    • Witam serdecznie. Mam 19 lat a moj brat 24 i mam go juz sserdecznie dosyc. Wczoraj na przykład wziął mój depilator i ogolił nim golonko. Potem ugotował i zjadł...Płakać mi się chce, ponieważ cały teraz śmierdzi świńskim mięsem. Poradźcie który zakład psychatryczny będzie dla niego dobry. Julita
    • Moi rodzice poznali się już jako dzieci mieszkali w jednej wiosce "za miedzą" Dziadek od strony taty był kościelnym, a ten od strony mamy wójtem. Zdarzyło się tak, że w wieku 16 lat moja mama zaszła w ciążę. Tato miał wtedy lat 17. Dziadkowie (ich rodzice) przyjęli tę wiadomość ze zgrozom i robili wszystko by ukryć i pozbyć się jeszcze nienarodzonego dziecka - bo co by ludzie powiedzieli !! Z pomocą przyszli dalecy znajomi dziadka z sąsiedniej wioski - młoda para nie mogąca mieć d...
    • wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=268469 maj gad :/ na o2 bylo jego zdjecie
    • Piszę to żeby podzielić się z wami "inteligentnym" pomysłem mojego starszego o rok braciszka. Facet(?) ma 15 lat i zaproponował mi ,ze będzie zapraszał do domu kumpli, a ja będę sie przy nich masturbować..za pieniądze oczywiście... Czy mam go skierowac do jakiegoś lekarza?! Nie wiedziałam, że mieszkam pod jednym dachem z takim debilem...
    • hej mój facet - jesteśmy ze sobą 4 lata ma brata bliźniaka. mam ogromną ochotę kochać sie z nim, wydaję mi się że on również. myslę ze prędzej czy później wylądujemy razem w łóżku. co robić?
    • zabiorę brata na koniec swiata,znajdziemy wyspe jak robinson, zabiorę brata na koniec świata tam zbudujemy własny dom! najlepsza piosenka waszego dziecinstwa to ?
    • Z braku czasu powierzył mnie to zadanie. Jego praca wydaje sie moze nudna urzednicza ale nie raz ma ciekawych gości chocby z Unesco czy FAO. Niekiedy czuje sie samotny gdy bywa na imprezach towarzyskich. ALe jaka panna potrafiła by biegle mówić po angielsku i to w wieku 24-32l i do tego potrafiłaby się odpowiednio zachowac.
    • Jakieś 3 lata temu poznałam dwóch chłopaczków! Jeden ( w tej chwili ) ma 19 lat a drugi 21! Ten młodszy (Maciek) spodobał mi się od razu i ja jemu też...ale ja wtedy byłam młoda i nawet nie wiedziałam jak mam sie zachować! Od tamtej pory utrzymuje z nimi kontakty ( i ten młodszy mi się dalej podoba...moge nawet powiedzieć że to była moja pierwsza miłość ) ! Teraz się tak złożyło że moim chłopakiem jest Wojtek...starszy z braci! Ale ja nie moge przestać myślec o Macku, tymbardziej ...
    • mieszkam w bloku, w pokoju jestem z dwojka braci(jeden 18 lat, drugi 15) , sama mam 21.i powiem jedno to jest koszmar.chce byc jedynaczka.w tej chwili jestem po wielkiej awanturze i inaczej po prostu nie umiem mysle.jak Wy sobie radzicie ze 'kochanym' rodzenstwem...bo ja JUZ NIE MOGE!
    • Hej Kobietki! mam nietypowa sprawę i jednoczesnie tremę...bo nigdy nie pisałam tego typu ogłoszenia.... chciałabym, aby moj post przeczytały dziewczyny wolne, szukajace partnera. Mam brata> jest fantastyczny> ma naprawde dobre serduszko, potrafi sie zatracić z miłości i zrobić wszystko dla dziewczyny i jest samotny. dobrze wiem,ze zabiłby mnie (no w wersij łagodniejszej troszke skrzyczal :), gdyby się dowiedział,że to pisze..ale że on nie buszuje w necie to mam gwarancje,ż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się