brat

(42 wyniki)
  • Prezes Prawa i Sprawiedliwości – Jarosław Kaczyński – pisze książkę o swoim bracie, zmarłym w katastrofie smoleńskiej, prezydencie Lechu Kaczyńskim – dowiedział się „Fakt”. Tymczasem według portalu „wPolityce.pl” mają powstać dwie publikacje szefa PiS. Nieoficjalnie wiadomo, że książka będzie nosić tytuł „Kod Kaczyńskich”. www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/495875,kod_kaczynskich_brat_pisze_o_bracie.html
  • Czy "Solidarność" to Lech Wałęsa? Według Jarosława Kaczyńskiego - nie. Jak twierdzi, były prezydent sprzeniewierzył się ideałom. Kto więc powinien być symbolem strajków? Prezes PiS przekonuje, że jego brat - Lech Kaczyński. W wywiadzie dla "Gazety Polskiej" obarcza Donalda Tuska winą za ataki na obrońców krzyża w Warszawie. wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/301113,kaczynski-moj-brat-bedzie-symbolem-solidarnosci.html,1,8 Ten czlowiek zwariowal.
  • Zazdroszczę dziewczynom starszych sióstr, ja mam młodszą o 10 lat, ale z drugiego małżenstwa mojego ojca - prawie sie nie znamy, ale od ostatniej wizyty ciągle smsujemy. Gdyby nie alkoholizm ojca pewnie te kontakty inaczej by wyglądały. Ale teraz jestesmy obie dorosłe, to jeśli obie zechcemy, to nasze kontakty wzmocnią się. Mam też brata z drugiego związku mojej mamy i rozumiemy sie, ale siostrze można się zwierzyć, pogadać o wszystkim itd. Owszem, mam siostry wujeczne, ale one są...
  • Oskarżanie polskiego premiera, polskiego rządu o zbrodnię najwyższą, czyli o zdradę, jest niegodne - powiedział w środę rzecznik rządu Paweł Graś. To komentarz m.in. do wypowiedzi Andrzeja Dery, że PiS będzie rozważać wniosek o postawienie Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu. wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/331124,gras-oskarzanie-premiera-tuska-o-zdrade-niegodne.html
  • ja nie bardzo rozumiem jak mozna sie w roznych dniach rodzic.... No coz.....:S wyborcza.pl/1,75248,13149153,Chrystus_sie_rodzi__Wigilia_Bozego_Narodzenia_w_prawoslawnych.html
  • Moj brat strzelil w zeby facetowi,ktory bez powodu zaczepial i wyzywal w bardzo brzydki sposob jakies dziewczyny. Najpierw mu uwage zwracal-ale jak nie pomoglo,zalatwil sprawe inaczej. i dobrze!!nie popieram przemocy i chuliganstwa-ale jestem dumna,ze moj brat mial odwage w obronie obcych dziewczyn stanac. ile razy ktos mnie zaczepial i wszyscy wokol udawali,ze nie widza. no,a moj brat jest prawdziwym facetem!! :) Panowie,a Wy stajecie w obronie kobiet,czy czasy odwaznych rycerzy...
  • Czołem:) Za kilka dni mecz marzenie, wielkie ukoronowanie sezonu piłkarskiego 2008/2009. I pojedynek dwóch trenerów. Sir Alexa Fergusona, prowadzącego od ponad dwóch dekad Manchester UtD i niepierzonego młokosa, Pepe Guardioli, stojącego za sterami Barcelony. I tu o nich własnie: "Jest futbolowym zabytkiem klasy zero i nie chodzi o wypominanie mu wieku. Bo jego apetytu na życie, triumfów i kolejnych kłótni wystarczyłoby dla kilku 68-latków. Śmieje się z pytań, czego jeszc...
  • Czołem:) 8 czerwca 1949 roku ukazała sie powieść Georga Orwella "Rok 1984". "Dokładnie 60 lat temu ukazał się po raz pierwszy „Rok 1984” George’a Orwella. Książka uznawana za najlepszy literacki opis totalitaryzmu i jedną z najważniejszych powieści politycznych w historii. Autor jako dziennikarz i sympatyk strony republikańskiej uczestniczył w 1938 roku w wojnie domowej w Hiszpanii. Bezpośrednie spotkanie z ideologią komunistyczną wywołało u niego twórczy...
  • Wokół bliźniaków utworzyło się towarzystwo wzajemnej adoracji Skład i kompetencje oficjalnych doradców braci sugerują, że ich polityka to zupełny chaos. Prawdziwy wpływ mają na nich doradcy nieformalni oraz ministrowie z najbliższego kręgu. wiadomosci.onet.pl/1391706,2677,kioskart.html
  • zwierciadlo.pl/2011/psychologia/zrozumiec-siebie/kiedy-budza-sie-fobie Niektóre z fobii przytoczonych w artykule są dziwaczne, ale bywa, że te bardziej znane potrafią nieźle napsuć w życiu.
  • Co się dzieje z prezesem Jarosławem Kaczyńskim? Nie widać go w mediach, niczego nie komentuje, z nikim się nie kłóci. Nawet na partyjnej stronie WWW od początku października ani śladu jego myśli politycznej. Za to jego brat prezydent, owszem, wszechobecny. Nawet w TVN, bo formalnie bojkot go nie obowiązuje. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5831998,Prezydent_zaslonil_prezesa.html
  • 31-letnia Brytyjka urodziła swojemu bratu i jego partnerowi dziecko. Kiedy Steven powiedział jej, że chciałby stworzyć ze swoim chłopakiem prawdziwą rodzinę, zdecydowała się zostać matką zastępczą ich przyszłego potomka - podaje brytyjski dziennik "The Sun". Dawcą nasienia został 43-letni Ivan, partner Stevena. Przyszli ojcowie towarzyszyli kobiecie przy porodzie. Jak podkreślają, cały proceder odbył się bez pieniędzy, a Lorna pomogła im "z miłości do brata". Sama ma troje dzieci. w...
  • Brat brud(28)

Rzymianie siedzieli godzinami w łaźni, św. Agnieszka nie kąpała się nigdy, a Król Słońce zmieniał co najwyżej koszule. Historia czystości to również dzieje stosunku człowieka do własnego ciała. wiadomosci.onet.pl/1548012,242,1,brat_brud,kioskart.html
  • Czy gospodarz forum ma brata ? ludzie.gazeta.pl/banalny9/0,0.html ludzie.gazeta.pl/sibeliuss/0,0.html
  • Bracia(6)

hmmmm powiem tak Młody Cugowski ma podniecający głos.
  • Kolejny absurd...:/ wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=338735 Moze to i dobry pomysl, ale ja jestem uczciwym czlowiekiem i nie chce byc sledzona ;)
  • Co najlepiej pić w upały? Takie pytanie zadajemy sobie od jakiegoś czasu przeszukując chłodziarki w sklepach i skrzynki pełne wód napojów. Napoje najczęściej wybieramy patrząc na opakowanie lub markę. A powinniśmy popatrzeć przede wszystkim na skład chemiczny. Nie wszystkie napoje nadają się do picia w dużych ilościach, ponieważ zawierają szereg substancji, które - choć dopuszczono je do spożycia - mogą być szkodliwe dla zdrowia. Problem tkwi bowiem w tym, że chemikalia dodaje się ...
  • Bohater "Big Brothera" i poseł SLD Sebastian Florek spytał w Samoobronie, czy nie chciałaby go zgłosić do wyborów parlamentarnych. Andrzej Lepper mu odmówił. - SLD z pana Florka zrezygnowało. Nie ma go nawet na liście kandydatów na kandydatów do Sejmu - mówi Wiesław Kowalski, szef SLD w regionie. Poseł zaczął się rozglądać za inną partią i spotkał się z Lepperem. - Rozmowa miała miejsce, ale nigdy nie było zamiaru, aby poseł Florek został członkiem naszej partii - mówi poseł Krzyszt...
  • Kupiłem nowe filiżanki... i kilka gatunów herbaty... ale przede wszystkim zupełnie nowy czajnik ( www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563 )...czajnik kryjący w sobie niezbadane moce...i wrzątek przede wszystkim... tak więc...pijmy:) (...z prądem, z werwą...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się