mamadavidka 25.07.07, 16:56 dopiero co przeprowadzilam sie do poznania , czy ktos wie gdzie sa jakies fajne, duze sklepy z rzeczami dla dzieci, nie chodzi mi tak o ubrania a o wózki, foteliki samochodowe?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piechcia5 Re: sklep poznan 25.07.07, 17:43 Witaj! Na Polnej jest dość duży sklep z akcesoriami nazywa się "Pati i Maks" www.patiimaks.pl/ www.dyzio.com.pl/ udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: sklep poznan 26.07.07, 08:37 w Panorami ul. Górecka, okolice Górczyna, na 1 piętrze obok schodów ruch jest teraz sklep z wózkami i akcesoriami. W centrum PAJO koło Lubonia jest teraz Baby Center (kiedys był na Strzeleckiej) Poza tym Stary Browar w nowej częsci jest sklepik w starej częsci w smyku i mothercare coś znajdziesz. W King Crossie przy Bukowskiej jest duzy sklep z wózkami. Plaza - Smyk. hmmmmm na szybko nic wiecej nie przychodzi mi do głowy A juz wiem na Kraszewskiego jest hurtownia AKPOL, tam mają wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: sklep poznan 26.07.07, 08:44 W nowej części Starego Browaru jest sklep Glucka; wózki, foteliki itd. ale z taką marżą że strach wchodzić Oprócz tego jest sklep firmowy Wójcika, Bartka, Coccodrillo, więcej nie pamiętam Największy wybór wózków i fotelików ma zdecydowanie Pati i Maks, zaraz potem w Dyziu Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: sklep poznan 26.07.07, 08:46 A! Pati i Maks ma swoją filię w CH Rondo, przy Rondzie Starołęka, ale z tego co wiem mają tam głónie ubranka, chociaż któraś z dziewczyn pisała, że wózki też. Nie wiem, sama nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś