brzuchu

(63 wyniki)
  • Jestem tydzień po laparo (skaryfikacja jajników) i brzuch zaokrąglony jak w ciąży. Nie powiem, jestem brzuchata,ale nie aż tak, tym bardziej ,że muszę być na diecie niskokalorycznej i naprawdę się nie objadam. Czy też byłyście "opuchnięte"???
  • czesc dziewczyny poradzcie coś. mam strasznie spuchniety brzuch po transferze. jak by mi napompowano tam bańkę powietrza. co robiłyście boli trochę i jest napęczniały. co mam robić, wygladam jak w 3 m. pozdrawiam
  • Dziewczyny czy ktoras z was miala takie objawy po transerze? Boli mnie brzuch, glownie jak wciagam powietrze, do tego jajniki, brzuch jest wzdety juz od dluzszego czasu, mam wrazenie ze wpompowano mi tam wode albo powietrze, mam spore parcie na pecherz. Lekarka mi powiedziala ze mam lezec, no to leze, ale magia internetu doprowadza mnie do wyimaginowanych teori typu przestymulowanie, sciaganie wody etc etc. To moj drugi dzien po transferze, wczoraj bylo jeszcze odczucie jak na m...
  • dziewczyny jestem po punkcji, po transferze (transfer 1.11) i nadal ledwo siedze i chodze jak bylo/jest u Was?? zaczyna mnie to mocno niepokoic... wczesniej nie mialam takich objawow dajcie znac pls
  • Zacznę od tego,że od punkcji mam powiekszone,bolące piersi.Po transferze mam duży(jak na 3-4m-c ciąży) brzuch.Dodam,że zawsze miałąm wręcz płaski.Jest bardzo nabrzmiały,twardy.Nie da się go wciągnąć:)Czy to normalne po transferze???Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Was serdecznie.
  • Potrzebuje Waszej rady. Jestem tydzien po inseminacji i odczuwam pobolewanie (klucie) w dole brzucha, wogole od dnia inseminacji czuje jakies dziwne pobolewania, czy ktoras z Was tez tak miala? dodam, ze byla to moja trzecia IUI ale pierwszy raz mam cos takiego. Bylabym wdzieczna za wszelkie informacje. z gory dziekuje zycze powodzenia wszystkim!
  • Witam, IUI mialam we wtorek i od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, czy to jest normalen (stymulowana bylam menopurem). Prosze odpiszcie
  • Dziewczyny, dziś mam 23 dzień cyklu, 9 dzień po iui. Nie wiem sama co myśleć! Zawsze kilka dni przed @ bolały mnie bardzo piersi i to było zwiastunem zbliżającej się miesiączki. No i teraz, gdy tak niecierpliwie czekam na wynik zabiegu, znów przyszły znajome objawy... Różnica polega tylko na tym, że oprócz piersi, boli mnie dół brzucha. To nie są silne bóle, tylko takie jak przy owulacji. Sama nie wiem. Zaznaczam, że nigdy wcześniej przed miesiączką nie bolał mnie brzuch, zawsze ty...
  • Kurcze dziewczyny nie wiem co sie dzieje dzis 9 dzien po i mam tak przepotworny bol brzucha ze sama za siebie nie moge, nospa wzieta i prawie wcale nie pomogla a mi lzy z bolu czasami leca, takie skurczowe te bole, ale oprocz odrobiny lekko zarozowionego sluzu nic wiecej nie leci. Co to moze byc i czym spowodowane???
  • Przedwczoraj miałam owu - potwierdzona USG i testami. Oczywiście były starania/ przytulanko i wczoraj też. Wczoraj wczesnym południem zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, nisko w zasadzie podbrzusze. Nawet bardzo. Brzuch mam twardy i jakby obity. Boli mnie przysiadaniu i wczoraj przy przytulaniu tez mnie bolało , jakby od środka. No-spa nie pomaga. Nigdy takich objawów nie miałam. Czy powinnam iść do lekarza ? Co to może być ? Pozdrowienia, s
  • byłam u lekarza i stwierdził ze mam znacząco powiększony jajnik. Zrobił mi usg i wykluczył torbiele,cysty i te sprawy. Jajniki oba są czyste jednakże prawy jest powiekszony i u młedej kobiety nie rodządzej tak być nie może (24lata).Być może jest to wynik stanu zapalnego jaki kiedyś mógł mieć miejsce. Przepisał mi antybiotyk unidox solutab, ale nie pomogło jajnik dalej sie nie zmniejszył. Teraz dostałam receptę na 3op tabletek antykonc. (cilest). jak wybiore mam sie zgglosic do kontrli. Jeśli ...
  • cześć dziewczęta, kobitki, babeczki... przyszłe mamusie To nasze pierwsze podejście ze względu na słabe wyniki M. Jestem po długim protokole,obyło się bez potknięć w trakcie, moje jajniki grzecznie słuchały i wykonywały polecenia gin. Brzuszek cały siny od zastrzyków naliczyłam ich wszystkich pawie 40 - teraz się dziwię jak ja dałam radę??? ale któraś to dobrze okresliła, w pewnym momencie machina rusza i Ty się nawet nie zastanawiasz po prostu robisz co trzeba. Jutro punkcja boję się t...
  • no i chyba jednak nici z mojego babaska :((( zrobilam tez test ( 13 dzien po iui) i niestety jedna krecha, @ powinna pojawic sie na dniach, pewnie jutro, najdalej pojutrze ... :(( tak mi zle. Zle bo nie ma juz naszego Papieza, zle bo czuje ze sie nie udalo, zle bo nie wiem,kiedy znow bedziemy mogli zrobic kolejne iui :((( po prostu mi zle :((( ale nadzieja jeszcze sie we mnie tli, malenka iskierka, z ktorej wciaz moze byc wielki ogien, dlatego trzyamam sie tej nadziei...w koncu po...
  • a wlasciwie dol brzucha, jest to bol klujacy, co to moze byc? jestem w 22dc i 7 dzien po IUI. pozdr
  • dziewczyny, czy któraś tak miala. Dzis moj 22 dc, cykle zwykle 27-28 dniowe.Owulacja w 13 dc potwierdzona monitoringiem.Od 16 dc boli mnie brzuch. Przez pierwsze dni bylo to takie dziwne kłócie, teraz czuję się jakbym za chwile miala dostac @. Co to moze oznaczac?
  • Witam jestem tydzień po inseminacji i tak sie zastanawiam jak to jest wiekszosc z was pisze o róznych bólach...np podbrzusza czy piersi a czy jest gdzies na tym forum dziewczyna która nie miała wcale zadnych bóli a mimo to inseminacja zakonczyla sie powodzeniem? prosze o szczere odpowiedzi bo jestem ciekawa jak wyglądają u was te ciezkie 2 tygodnie od iui do testowania?! pozdrawiam
  • Witam dziewczynki! Postaram się streścić moją historię.Od 2 lat staramy się o bobaska.Mam PCO,hirsutyzm,lewy jajowód z upośledzoną drożnością.Leczyłam sie na Starynkiewicza w Wawie,miałam w listopadzie 1 IUI -(bralam clo,puregon i pregnyl.Miałam 1 pęcherzyk 17mm.Do drugiej planowaliśmy przystąpić w styczniu.Wtedy to nafaszerowałam się hormonami(clo,puregon,fustimon) i nic,żadnego pęcherzyka.Moja gin była w szoku!Zniechęciłam się do takiego starania i odpuściliśmy z mężem.W marcu ...
  • witam W czwartek (21.06.) miałam swój pierwszy w życiu transfer. Wariuję z nerwów. Błagam o pomoc. Od niedzieli boli mnie brzuch tak jak na @. Czy ktoś wie co to może znaczyć? To dobrze czy źle? Ciągle się boję że zaraz przyjdzie @.
  • jestem 3 dzień popunkcji i juz mam dość, tak sie męczę brzuch boli, kłuje itd ogólnie nie mam siły, juz nie wiem czy to od zastrzyków Clexane 1 dziennie, czy antybiotyk 2 razy dziennie, czy to wszystko w połączeniu z pogodą, w sobotę ide na usg, transferu nie bedzie - nie będę ryzykowac pobytem w szpitalu, swoim zdrowiem, nie za wszelką cenę :( może kótreś z was miłay podobne objawy, ból brzucha, opuchnięcie całego brzucha, osłabienie. jak długo to jeszcze potrwa? już nie mam si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się