Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      brzuchu

brzuchu

(4 wyniki)
    • Wg dr Frieda ( na podstwie filmu) takie obajwy moze wywołać oprócz helicobacter p, rózwiez bartonella h i mykoplasma f. Zawsze wtedy leczeniu musi byc inhibitor pompy protonowej. Nie tylko jak jak sie uzywa Lvaquin ale rózniez jak inne abx.
    • Witam Wszystkich! Choruję prawdopodobnie od kilku lat, diagnozę postawiono rok temu, leczę się i śledzę forum prawie 12 miesięcy. Od dawna noszę się z zamiarem rozpoczęcia własnego wątku z opisem przypadku, ale to wymaga mobilizacji, której cały czas mi brakuje. Tymczasem, mam do Was prośbę o pomoc, bo jeden z objawów nie daje mi spokoju od dłuższego czasu. Parę miesięcy temu zaczęły mi doskwierać problemy żylne (krążeniowe?) – nabrzmiałe, czasem bolesne i gruzłowate żyły na cał...
    • Mam znów problem od środy 25 okropny ból brzucha. pobolewał mnie już od rana ale pod wieczór nie mogłam już wytrzymać. Nie wzięłam już wieczornych abx. tylko No-spe forte ale nic nie pomagało w nocy zwijałam się z bólu i rano pojechałam do szpitala na SOR. Od niedzieli mam grypę strasznie żle ją przechodziłam i bałam się czegokolwiek zażyć bo przeczytałam że paracetamol połączony z rifampicyną uszkadza wątrobę.Ale w pon. miałam wizytę u pani dr i stwierdziła żebym coś wzięła. Do srody włączni...
    • Witajcie, wprowadzie przy wykrytym silnie dodatnim anty-HCV podejrzewa mi sie zapalenie watroby wzw C, jednak wiem,ze u niektórych anty-HCV wychodzi tez dodatnio przy boreliozie.Czy ktos z Was tak miał?? Przy okazji spytam o zmiany skórne ,ktorych ludzie z wzwC raczej nie mają. Przede wszystkim mam nieliczne petocje, czerwone punkciki na rekach i nogach, kilka na brzuchu.Wyskoczyło mi ostatnio tez sporo pieprzyków i malych plamek,ktorych kiedys nie miałam. Skóra czasami piecze,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się