Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      brzuchu

brzuchu

(17 wyników)
    • czesc.przegapilam wydanie shape z tancem brzucha czy kupila moze ktoras z Was? milabym ogromna prosbe o przeslanie mi na meila jesli bylaby taka mozliwosc?a moze ktoras z Was zgodzilaby sie przegrac na plytke?wyslalabym wszystko( lacznie z koperta i znaczkiem).bardzo mi zalezy.z gory dzieki beata achran@op.pl
    • dzis 3 dzien..ale nie wiem ale cos z moim brzuchem chyba nie tak...czuje sie jakbym polknela balon:((a przeciez nie jem owocow!!bardzo prosze o jakis rade lub opinie..czy wam tez cos takiego sie dzialo????a czy moge podjdac orzechy jak mnie dopda glod miedzy posilkami????blagam o pomoc!!!
    • mam pytanie jaka czesc ciala najbardziej chudnie na sb???chodzi mi szczegolnie o uda!!!sa szanse na jakis centymetrowy wynik? no i jezeli juz bede pila drinki w klubie to jakie "najbezpieczniej" zamowic?
    • nigdy wczesniej nie stosowalam diet.Brzuszek zostal po urodzeniu syna.Minelo 9 miesiecy wiec czas zaczac robic cos z tym.Tymbardziej ,ze zbliza sie lato... Trzymajcie kciuki bym wytrwala...
    • Cwiczenia są z płyty CD, którą zakupiłam wraz z gazetą Shape. Opisałam punkt po punkcie jak należy wykonywac dane cwiczenie. Ale uwaga!!! Druga częśc cwiczeń jest naprawdę trudna (zwłaszcza dla początkujących). Jeśli ktoś jest zainteresowany no piszcie! Pozdrawiam
    • znacie moze jakies sposoby na płaski brzuch> co jesc a czego unikac?. moze jakies wspomagacze albo jakas fajna dietka. moze ktos zna.....
    • jestem na 3 fazie juz od 1,5 miesiaca waga stoi w miejscu ale troche mam wiekszy brzuch czy teraz gdy przejde na 2 tygodnie na 1 faze zmniejszy sie deko choc????
    • bo ja już mam kompletnie dość i najchętniej schowałabym się pod kołdrę na miesiąc. otóż wyglądam jak wieloryb/hipopotam/słonica- można wybierać. w 14. dniu pierwszej fazy mój brzuch jest napompowany jak balon, podbrzusze opuchnięte, napięte. ciągle boli. waga w ciągu 3 dni poszła o 1.5kg w górę. fakt, grzeszyłam, przyznaję się, ale grzeszyłam malinami. nie batonikami, lodami, lizakami, czekoladą czy hamburgerami. na początku myślałam, że to może przez okres, ale dzisiaj jest piąty...
    • Jaka dieta jest najlepsza na zrzucenie brzuszka, tyje tylko i wyłącznie w tym miejscu, nogi mam chudne, tyłek zgrabny (ale skromna jestem), a brzuch jak w 5 miesiącu ciąży. :-| Coś zjem odrazu mi się brzuch powiększa, już nie mam siły z tym ciągle walczyć... Nie mam siły... :(
    • Dziewczyny zmotywujcie mnie. Mam wielki brzych od czasu wakacji, a teraz jeszcze wiekszy. Ostatnio ciagle jem fast foody ( nie chce mi sie gotowac), troche za duzo slodyczy. Zamierzam troche cwiczyc. Mam czas do lutego, bo wyjezdzam i wtedy nie wiem jak waga bedzie sie zmieniac. Jednak najbardziej denerwuje mnie brzuch i drugi podbrodek.
    • Czy to są jakieś ćwiczenia na brzuch - jeżeli ktoś ma - to niech mi prześle, albo najlepiej poda jakiś link....Ja chcę!!!! :))))))
    • Witam, od poniedziałku jesteśmy z koleżanką w 1 fazie. Oto kilka naszych spostrzeżeń: 1. czujemy się głodne, ale generalnie nie mamy ochoty na nic szczególnego, a nawet czujemy dziwną niechęć do jedzenia, 2. mamy dziwny niesmak w ustach, 3. występują problemy z wypróżnianien, a raczej ich brak ;-) 4. koleżanka miała w nocy straszny skurcz w łydce 5. ja wieczorem czuję się okrutnie zmęczona i o 22 muszę iść spać, ale to Witam, od poniedziałku jesteśmy z koleżanką w 1 fazie. Oto kilk...
    • Padł pomysł dopingowania się w robieniu brzuszków.. Ja wczoraj zrobiłam: 0 (słownie: zero). Mam ZAMIAR zrobić 100 dzisiaj. A ile zrobi raszelika i gabbana?
    • witam wszystkich plażowiczów;-) chciałabym sie poradzić - mam następujący problem - jestem na diecie south beach, wszystko jest ok z wyjątkiem mojego brzucha... czuję się jakbym połknęła piłkę, mój brzuch wygląda jak balon;-( nie wiem, czy cos robie nie tak. zazwyczaj mam taki brzuch po owocach, ale teraz przeciez ich nie jem. troche mnie to zniechęca to tej diety. czy ktos mógłby dac mi jakąs radę, może tez mieliscie taki problem? z góry dzięki za odpowiedz
    • Dziewczyny mam pytanie... jestem juz 17 dzien na diecie, waga -6 kg, w biuscie -5, w pasie-6, w biodrach -4.. jest dobrze:)) ale od jakiegos czasu waga nie spada..nie zebym sie denerwowala,ale pytam jak to u was jest?jak postepowal spadek wagi??? dzieki za odpowiedzi:))) i pozdrawiam
    • Witam wszystkich .Jestem tutaj nowa .Mam zamiar zaczac moja walke z kilogramami od poniedzialku 12 .11. 2007 Mam kilka pytan odnosnie tego co mozna jesc na sniadanie oprocz oczywiscie nudnych omletow ,jajecznic itp. Czy mozna pic czerwona herbate , czy mozna w jedynce jesc jogurty light (bo z tego co mi wiadomo to sa rozne wersje), co mozna zjesc jako przekaske . Bardzo bede wdzieczna za podpowiedzi . Trzymajcie kciuki bo mam zamiar zrzucic ok 25 kg .Zdaje sobie sprawe ze to jest bardzo...
    • Mam pytanko do dziewczyn, które schudły ok 10 kg. Czy duża jest różnica w rozmiarach?? Ja bym chciała tyle schudnąć ale niewiem czy to wystarczy. Narazie schudłam 3,5 kg a to mój 11 dzień, po rzeczach raczej nic nie widać, może tylko po jednych dzinsach w które się dopiełam bez wciągania brzucha. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję i POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się