Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      brzuchu

brzuchu

(5 wyników)
    • www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081025/POWIAT02/469840263 Wlasnie temat na topie- to dr decyduje o diagnostyce Zastanawia mnie jedna rzecz ,czy dr nie mogl rozpoznac "ostergo brzucha" Czy wszyscy specjalisci -podobne przypadki lecza no-spa itp Wiecie co -nie moge ile ten chlopak wycierpial -zaczym zmarl?
    • Skoro wysyła do specjalisty np chirurga, a ten "list" z zaleceniami.Dr, mówi niech Pani zobaczy u kogo Pani była?, moje zdziwienie, patrzę pisze na pieczątce nazwisko i imię i [b]LEKARZ I NR[/b] i jeszcze terminy, brak słów... Zbadać brzuch kazdy potrafi i koniec wizyty u "specjalisty" a kasa wpada...
    • Mam do Was pytanie: ile powinnam wypic zeby pecherz byl pelny i na ile czasu przed wizyta (2-3 godz?) Z gory dzieki za odp
    • Proszę o jakąś wskazówkę, co mogę zrobić,aby pomóc mojej matce w szpitalu. Mama leży w szpitalu , do którego trafiła z ostrą niewydolnoscią krażenia. W trakcie pobytu skarżyła się kilkakrotnie na silne bóle brzucha, co lekarz kwitował "pani do nas przyjechała z niewydolnością krązenia, nie z boleściami brzucha". Została podleczona i w przeddzień wypisu w nocy ostry atak bólu postawił na nogi cały odzdział. Po badaniach stwierdzono perforację przewodu pokarmowego, zastosowano sądę...
    • dlaczego w zaladku zbiera mi sie zolc i jestem zmuszony rzygac nia na sile bo mnie brzuch bardzo boli? jaki organ produkuje zolc? i sa srodki na zmniejszenie lub zablokowanie produkcji zolci?bo na pocatku mysalem ze to kas solny ale okazalo si eze przyjmowanie controlocu nic ni edaje i to jest zolc bo wymioty na sile zolcia przynosza mi ulge, ale usg jamy brzusznej, enzymy watrobowe , i gastroskopia wyszly ok, lekarz rozlozyl rece i powiedzial ze nie wie., szczegolnie zbiera mi si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się