brzuchu

(12 wyniki)
  • Cześć dziewczyny! Kilka miesięcy temu miałam "epizod" anorektyczny. Piszę tak dlatego,że na całe szczęście nie trwało to zbyt długo. Najpierw chudnięcie: z 53 do 46kg. Kiedy, dzięki chłopakowi przerażonemu moim wyglądem, wreszcie oprzytomniałam, trudno mi było jeść normalnie. Miałam więc przez pewien czas napady jedzenia przedziwnie zestawionego i to w sporych ilościach. Nie będę opisywała szczegółów, bo już jest po wszystkim. Przytyłam 10 kg i pogodziłam się z tym. Martwi mnie jedn...
  • Było ich czworo - trzech muzyków i ona - na oko trzydziestoletnia, czarnowłosa, niegruba i niechuda. Ubrana w błyszczacy stanik i szarawary, z dumą prezentujaca odsłonięty, zaokrąglony brzuszek. Na pewno ładna, jeżeli ktos lubi taki typ urody. Na pewno nie więcej niz ładna. Ale w tancu potrafiła stać się najpiękniejszą kobietą świata, jedyną kobietą świata, samą kobiecoscią, żywiołem i wdziękiem. Kobietą, na którą wszyscy faceci w klubie gapili się, zapominając o piwie, łącznie z moim l...
  • ja też z tym walczę, też za każdym razem obiecuję sobie, że to ostatni raz, sporządzam tygodniowy plan posiłków.. a potem po dwóch dniach myślę sobie - dwa dni już się nie obżerałam, mogę sobie pozwolić i... w czwartek przesadziłam do tego stopnia, że zrobiłam z żołądka przysłowiowe san francisco. w nocy już nawet nie musiałam prowokować wymiotów, pojawiła się gorączka i dreszcze. w piątek było źle do tego stopnia, że nie mogłam nawet wypić szklanki wody. współlokatorka wezwała lekarza. m...
  • Leczę sie z any od października jest już trochę lepiej przybrałam na wadze już 4 kg. jednak mimo ze fizycznie jest lepiej to psycha mi siada.. mam cały czas różne lęki przez 2 miechy bałam się o mój brzuch że mi się rozciągnie to powoli mija jednak teraz przyszło coś nowego boję się ze przytyję samym tłuszczem.. prosze te z was które dalły radę i wygrały z tą okrutną chorobą żeby mi odpowiedziały czym one przybrały na wadze i czy miały jakieś problemy z brzuchem.. a najlepiej jakbyście dały j...
  • Podświadomość 1: - I co jesteś z siebie zadowolona? – pyta mnie podświadomość, gdy spoglądam w lustro na zaszklone, rozmazane oczy. Mam piękne oczy, zwłaszcza, kiedy są smutne i doświadczone bólem. Gdy są puste, nie mogę na nie patrzeć, ranią mnie swoją martwotą. Ja : - Nie , jest mi wstyd, bo jak zwykle nie przeżyłam tego sama…I na dodatek zżarłam tonę śmieciowego jedzenia. Nie podoba mi się, ze to mi pomaga…Dlaczego sprawia mi to ulgę? Podświadomość 1 : - Bo jeste...
  • .. i nie mogę sobie z tym poradzić. Budzę się, zasypiam ciągle myśląc o jedzeniu..."Co by tu zjeść?". Nie potrafię przez to wykonywać prostych codziennych czynności, nie potrafię się nad niczym skupić, bo moje myśli ciągle wędrują w kierunku żarcia. Okropne. Nie mam nadwagi, przy 160 cm wzrostu ważę ok 51kg, ale wyglądam grubo. Mam wielkie pulasy, wypukły brzuch i cellulit. Kiedyś ważyłam 46 kg.. i wtedy byłam z siebie naprawdę zadowolona. Ostatnio przybrałam na wadze, przez co nie mogę...
  • zwariuję zaraz! nie wiem,co się dziś ze mną dzieje! jestem totalnie rozdrażniona, strasznie boli mnie brzuch,jest wzdęty,ledwo zapinam się w spodnaich:( chce mi się płakać bardzo... nie rozumiem,co mi się dzieje. dotychczas moja walka z bulimią odbywała się dość płynnie, przez 6 tygodni "udało mi się" ograniczć do wymitowania raz na tydzień tylko (wcześniej po kilka razy dziennie zamęczałam organizm). no i już nawet mialam lepsze samopoczucie,dobre nastawienie,wiarę... a tu ta...
  • Ja tez biore l-karnityne a zeby miec wiecej sily to biore tez kreatyne- pomaga,Mozesz brac tez jakies aminokwasy.Byl taki czas kiedy zaspakajalam glod proteinami w proszku ale juz na nie nie moge patrzec.Kulturystyka tez jest mojo pasja.Pracuje tez jako instruktorka aerobiku na silowni.Ciemna srtona jest to ze w silowniach gada sie tylko o dietach,jestem pelna kompleksow ale dobrej mysli bo wymioty zdarzaja mi sie coraz rzadziej,tylko ze wciaz mysle o tym co jem.Powodzenia
  • ja osobiscie, gdy patrze w lustro widzę grube nogi, umiesnione pod kolanami, gdzie trzeba bylo cos zrzucic ... w gore idąc widzę gruby tylek i jeszcze nie tak plaski brzuch, ktory trzeba doskonalic .. nastepnie grube ramiona i rece, a najgrubszą to mam twarz, wyglądam jak swinia ! a teraz przedstawie opinie innych w ostatnich dniach : mama mi mowila ze mam bardzo ładne i zgrabne nogi ... kolezanka pochwalała moj smukly tylek i uda... to samo mowili chlopcy... ( ja w to niewierze ...
  • choruje na bulimie6 lat, od 4 pograzam sie w rodkach przeczyszczajacych, nie pamietam kiedy przespalam calutką noc nie odwiedzajac toalety...brzuch wielki jak balon.....jezeli nie zazyje tego śiństwa nie mam szans na wypróżnienie uzalezniołam sie od nich;(((... czy któraś z was ma te proble, moze znacie sposoby, czy jakieś lekarstwa które pomogą,a wrazie czego do jakiego lekarza sie udaćć???? dziekuje
  • od poniedziałku jestem znowu czysta. kcal w cigu dnia nie przekraczają 360. nie biorę prochów, nic mi nie jest (?). może trochę jestem osłabiona i strasznie boli mnie brzuch, ale poza tym nic. nie widzę efektów. wręcz przeciwnie - jestem coraz tęższa. boję się wejść na wagę, czuję jak tłuszcz jest coraz większy. co mam zrobić do cholery? nie chcę tak dłużej! jak przestanę w ogóle jeść do zacznę brać, a nie chcę tego znowu! chcę być czysta! :[ ćwiczę codziennie, regularnie. co r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się