Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      bursztyn

bursztyn

(10 wyników)
    • Dostalam od mojego chlopaka biżuterie z bursztynem.Bursztyn jest bardzo ciemny,w oprawie ze srebra (kolczyki i przewieszka).Ja lubie kamienie,ale nie lubie bursztynow.Zawsze kojarzylo mi sie to z bizu dla pan starszych.Czy dobre mam skojarzenie,czy taki zestaw nadaje sie dla osob mlodych - mam 24l. Drugie pytanie do czego taki zestaw nosic???Chyba taka bizuteria nie pasuje do sweterka i spodni.
    • kupiłam sobie ostatnio bluzkę w kolorze szarym, bardziej ciemny odcien i się zastanawiam czy czy do szarości pasuje biżuteria z bursztynami osadzonymi w srebrze? wiem, że szary szaremu nierówny i ale tak orenatcyjnie jak uwazacie?
    • Witam, czy bransoletki z bursztynów są jeszcze modne? Widziałam taką fajną w Kruku, połączenie bursztynów z turkusami. Nie jestem jednak pewna czy bursztyn jest tylko i wyłącznie atrybutem naszych babć i ciotek? Czy zimą taka bransoletka będzie ok? Dzięki
    • Matowieje w wisiorze co robić Dzięki Ruda
    • bursztyn(15)

Dziewczyny co myślicie o biżuterii z bursztynem? Przegladając parę ston stwierdziłam, że jestem za! www.ambersto.pl/pol/
    • do tej sukienki? Czy kolia z bursztynow to dobry pomysł? -- Zdjęcie:) "Nie chcę zrozumienia, pocieszenia, iluzji istnienia, pustego uwielbienia..."
    • Hej poradzcie mi proszę, którą zawieszkę wybrać na prezent dla dziewczyny? Ona ma 28 lat i lubi bursztny... Ograniczyłem się już do tych dwóch, cenowo są podobne: www.avalon-sklep.pl/?12,zawieszka-z-bursztynem-jaheira www.ambershop4u.pl/wisiorki/wisiorek-w-ksztalcie-serca-3.html
    • że tyle za to chcą??? www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/5/129.html
    • Jakies dwa sezony temu rozpoczelam poszukiwania fioletowych; a to kurtki, a to rekawiczek, to znowu torebki czy butow. Znalazlam, rok temu, jedynie torebke- byla w przecenie, bo nikt nie chcial kupic fioletowej :D I co? I teraz, kurde, zatrzesienie! Gdzie sie nie obejrze- fiolet! Kiedys mnie cos trafi- zazwyczaj mam tak, ze szukam czegos, szukam i nigdzie nie ma. W koncu zdobede, jakims cudem, i... rok pozniej jest super- modne: wszedzie mozna kupic i wszyscy w tym chodza! Aaaaaa! Najgo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się